Meikit

Irtoripset

Joskus on tilanteita, joissa tuntuu, etteivät omat ripset täysin riitä ja että niille on saatava lisäapua. Siksi olemme koonneet valikoimaamme runsaan määrän erilaisia irtoripsiä, joiden avulla luot ripsillesi lisää näyttävyyttä. Valikoimastamme löytyy yksittäisiä irtoripsitupsuja ja useita erilaisia ripsirivistöjä, joiden joukossa on sekä kevyemmän että näyttävämmän lopputuloksen tuovia vaihtoehtoja. Lisäksi valikoimassamme on runsas määrä erikoisempia efektejä tarjoavia tekoripsiä, jotka sopivat käytettäväksi taiteellisemman lookin kanssa.

Yleensä irtoripsiparit kestävät useita käyttökertoja, joten irtoripset eivät enää nykyään ole pelkästään juhlameikkiin varattu juttu. Myös arkimeikki saa kaipaamaansa piristystä näyttävistä ripsistä, jotka mukautuvat silmän muotoon ihanteellisesti. Parhaimmillaan irtoripset ovat osana vahvaa meikkiä, mutta hennot ja luonnolliset ripset asettuvat kauniisti myös lähes meikittömään lookkiin. Instagram-meikissä irtoripset näyttelevät tärkeää roolia, joten jokaisella insta-staralla on oltava meikkipussissa valikoima selfie-valmiita räpsyttimiä.

Irtoripsien käyttö

Valitse irtoripset halutun lopputuloksen mukaan. Harva ripsirivistö ja kevyt ulkonäkö sopivat tuomaan hillittyä lisävolyymia, kun taas paksut ja kerrostetut ripset antavat kunnolla särmää katseeseen. Kannattaa myös huomioida omien ripsien rakenne: hennot ripset eivät välttämättä jaksa kannatella kaikkein raskaimpia tekoripsiä.

  • Avaa irtoripsipakkaus ja poista ripset hellästi paketista. Mittaa ripsen pituus omaan silmänmuotoon sopivaksi ja lyhennä ripsiä tarvittaessa kynsisaksilla. Muista lyhentää saman verran molemmista ripsistä! Yleensä lyhentäminen suositellaan tehtäväksi silmien ulkonurkasta, mutta mikäli haluat säilyttää ulkonurkan pidemmät kuidut ja katsetta avaavan efektin, lyhennä ripsiä sisänurkista.

  • Vinkki! Säästä ripsien lyhentämisestä yli jääneet ripsitupsut. Voit käyttää niitä irtoripsitupsujen tavoin tai lisätä tupsut valmiin ripsirivistön päälle toiseen kerrokseen tuomaan ekstranäyttävyyttä.

  • Levitä omiin ripsiisi ripsiväriä normaalisti.

  • Valitse ripsiliima tai käytä pakkauksen mukana tulevaa liimaa. Levitä liimaa ohut kerros ripsinauhaan ja anna liiman kuivua noin 30 sekunnin ajan. Kun liima on muuttunut tahmeaksi, ovat ripset valmiit asetettaviksi paikoilleen. Valikoimastamme löytyy muun muassa tummasävyinen Ardell Duo Eyelash Adhesive Dark -ripsiliima ja kirkkaaksi kuivuva DUO Eyelash Adhesive White/Clear -liima.

  • Paina ripset hellästi ripsirajaan kiinni aloittaen ripsinauhan keskeltä. Kun keskiosa ripsinauhasta tarttuu kiinni iholle, paina sisä- ja ulkonurkka tiiviisti ripsirajaan. Voit myös käyttää apuna ripsiasetinta, joka tulee mukana muun muassa Eylure Lengthening Eyelashes Starter Kit, N° 118 -pakkauksessa.

  • Avaa silmä hitaasti ja asettele ripset tarvittaessa paremmin paikoilleen pinsettien avulla. Vältä silmien räpyttelyä voimakkaasti ennen kuin ripset ovat täysin asettuneet ja liima kuivunut. Mikäli ripset eivät kiinnittyneet hyvään kohtaan, vedä ne hellävaraisesti irti ihosta ja yritä uudelleen uudella liimakerroksella.

  • Viimeistele meikki halutessasi sipauksella ripsiväriä. Maskara sulauttaa irtoripset paremmin omiin ripsiin, mutta ripsiväriä käytettäessä on irtoripset muistettava puhdistaa huolellisesti käytön jälkeen.

  • Kun haluat poistaa ripset, voit irrottaa ne iholta hellästi vetämällä. Käytä tarvittaessa apuna pinsettejä. Kun ripsinauha on irronnut, irrota siitä meikki- ja liimajäämät. Puhdista ripset ripsiväristä esimerkiksi sivelemällä niitä miselliveteen kastetulla pumpulipuikolla. Anna ripsien kuivua täysin ja säilytä niitä pakkauksessa seuraavaan käyttökertaan asti.

Kun olet oppinut irtoripsien asettelun, voit alkaa kokeilla eri tyylejä ja yhdistelmiä. Trendikäs keino on käyttää kaksia irtoripsiä päällekkäin: tämä kikka luo muhkean, intensiivisen katseen vähällä vaivalla! Mikäli kokonainen ripsirivistö ei tunnu sopivan omaan silmänmuotoon, kannattaa kokeilla ripsinauhan puolittamista tai leikkaamista kolmeen osaan käytön helpottamiseksi. Valikoimastamme löytyy myös yksittäisiä, luonnollisia ripsitupsuja eri pituuksilla ja tuuheuksilla. Mikäli ripsien asettelu tuntuu kerta kaikkiaan liian hankalalta, suosittelemme valmiiksi liimapinnan sisältäviä Eylure Lengthening Eyelashes Pre-Glued, 116 -irtoripsiä.

Suodata