Sweed Lashes
Individuals Ida Ekman (3D)

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tuotetiedot

Sweed Lashes Individuals Ida Ekman 3D

Sweed Lashes Individuals Ida Ekman 3D -irtoripset tuovat näyttävää lisätuuheutta meikkiin. Irtoripset ovat Instagram-tähti ja meikkitaiteilija Ida Ekmanin suunnittelemat, joten niissä näkyy Idan rohkea ja räväkkä asenne.

"Haluan, että luomani irtoripset myös näyttävät minun tyylisiltäni. Pidän luovasta ja räväkästä tyylistä, jossa on pikkuisen ekstraa. Työssäni meikkitaiteilijana käytän luovuuttani hyödyksi, joten olin iloinen saadessani suunnitella täysin minun näköiseni irtoripset. 3D-irtoripset ovat kulmakiveni, kun luon näyttäviä ja uniikkeja meikkityylejä itselleni tai asiakkailleni. Luonnollisesti halusin myös arvojeni näkyvän tuotteessa: ripset ovat cruelty free -merkityt ja materiaaliltaan vegaaniset. Haluan innostaa ihmisiä kokeilemaan eri tapoja tehdä meikkejä ja pitämään samalla hauskaa!" - Ida Ekman

Sweed Lashes -irtoripset vievät tekoripsien laadukkuuden aivan uudelle tasolle. Käsintehtyjen tekoripsien ripsinauha on valmistettu läpinäkyvästä puuvillasta ja ne sopivat sekä ammattilaisten että tavallisten kuluttajien käyttöön. Ruotsalaisen meikkitaiteilijan suunnittelemia korkealuokkaisia ripsiä voidaan käyttää jopa 10 kertaa. Kaikki ripset on pakattu päällystämättömästä paperista ja kierrätetystä PET-muovista valmistettuihin kauniisiin pakkauksin.

Katso lisää vastaavia kuin Individuals Ida Ekman (3D)

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.