100% Pure
Fruit Pigmented Eye Brow Colour

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Taupe 3 g
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

100% Pure Fruit Pigmented Eye Brow Colour

100% Pure Fruit Pigmented Eye Brow Colour on luonnollisista väripigmenteistä valmistettu pitkäkestoinen kulmaväri, jonka helposti levittyvä, lähes voidemainen koostumus sisältää hoitavia antioksidantteja ja vitamiineja.

  • 100% luonnollinen - 100% vegaaninen

Koko: 3 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

(1) Certified organic by QAI.(2) Certified organic by Organic certifiers.(3) Certified organic by Hawaii Organic Farmers Association.(4) Certified organic by Oregon Tilth Certified Organic.(5) Certified organic by Baystate Organic Certifiers.

Ainesosat

Vitamin E (a-tocopherol),Vitamin C (ascorbyl palmitate),Vitamin A (a-palmitate),Organic Peach(2),Organic Apricot(2),Organic Rosehip Oil(5),Organic Rice Powder(1),May contain all or some of the following powdered pigments: Organic Cacao(2),Organic Coffee(3),Organic Tomato(1) and Organic Black Tea(4),Organic Lavender Flower Powder(1),Organic Avocado Butter(5),Organic Jojoba Oil(5),Organic Beeswax(5)

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.