Anastasia Beverly Hills
No-Fade Brow Kit

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 7,30 €

29,20 € 36,50 €

Uutta

Säästät 7,30 €

29,20 € 36,50 €

Variantti : Dark Brown 9,5 g
Tuotetiedot

Anastasia Beverly Hills No-Fade Brow -setti kerrostettaville ja rohkeille kulmille.

Kolmiosainen limited-edition-setti kulmakarvoille, jotka eivät jää huomaamatta. Mukana klassinen kulttituote Dipbrow Pomade, Brush 7B ja Mini Clear Brow Gel.

Aloita levittämällä DIPBROW® Pomade -pohjustusvoidetta, joka on täyteläinen ja vedenkestävä voide kulmakarvojen täyttämiseen ja viimeistelyyn. Käytä kaksipäistä 7B-kulmasivellintä ammattimaisen tarkkaan levitykseen. Viimeistele kulmat Mini Clear Brow Gel -geelillä, joka kiinnittää kulmakarvojen värin ja pitää ne paikallaan. Kestävän kiiltävä look.

Käyttö:
Dipbrow Pomade:
Saat ammattimaisen lopputuloksen, kun levität Anastasia Beverly Hills DIPBROW® Pomadea 7B-siveltimellä. Se on synteettinen meikkisivellin, joka on ihanteellinen voidemaisten tuotteiden levitykseen ja luonnollisen näköisten kulmakarvojen rakenteen luomiseen sekä kulmien rajaamiseen ja viimeistelyyn. Levitä tuote tarkasti levittämällä sitä ensin siveltimen avulla sivuittain. Näin varmistat, ettet lataa liikaa tuotetta kerralla ja harja pysyy ohuena.
Aloita minimaalisella määrällä kulmakarvavoidetta. Runsaan pigmenttinsä ansiosta tuote on pitkäkestoinen. Kampaa kulmakarvat ylöspäin ja rajaa sitten kulmakarvan alempi kaari harjan päässä olevalla kierreharjalla. Sekoita kulmakarvan väri kierreharjaan. Harjaa seuraavaksi kulmakarvat alaspäin, rajaa kulmakarvan yläkaari ja sekoita kevyesti kierreharjaan. Saat luonnollisen näköisen lopputuloksen, kun häivytät tuotteen kulmakarvoihin levityksen aikana. Viimeistele täyttämällä kulmakarvan etuosa jäljellä olevalla tuotteella pehmeän porrastetun vaikutelman luomiseksi.

Ammattilaisen vinkit:
Muista pitää korkki tiiviisti suljettuna, jotta vedenkestävä koostumus ei kuivu. Jos kulmakarvavoide kaipaa virkistystä, lisää tippa ABH Hydrating Oil -kosteutusöljyä.

Sivellin 7B:
Kaksipuolinen meikkisivellin sopii erinomaisesti erilaisten kulmakarvojen luomiseen. Kampaa kulmakarvat ylöspäin mukautetulla kierreharjalla. Kasta siveltimen pää sitten suosikkipuuteriisi tai pehmentävään kulmavoiteeseesi (toimii parhaiten Brow Powder Duo -sävyn kanssa) ja ala määrittää kulmakarvan alareunaa. Kampaa seuraavaksi kulmakarvat alaspäin ja aloita kulmakarvan päädyn täyttäminen karvojen kasvun luonnolliseen suuntaan. Saat luonnollisen vaikutelman, kun sekoitat jatkuvasti käyttäen kierreharjaa levityksen aikana. Viimeistele sivelemällä kevyesti kulmakarvan etuosaa karvojen luonnollisen kasvusuunnan mukaisesti.

Ammattilaisen vinkit:
Saat aikaan hiuksenohuita vetoja, kun levität ABH Brush 7B -siveltimeen Brow Primer -pohjustusainetta, nipistät siveltimen kuidut terävään kulmaan, kastat ne Brow Powder Duo -puuteriin ja painat sitten kulmakarvoihin. Äärimmäisen ohut kulmaharja mahdollistaa ohuiden mikrovetojen luomisen ammattimaisella tarkkuudella.
Tätä tarkkuussivellintä voi käyttää myös täydellisen siipimäisen silmänrajauksen luomiseen.

Mini Clear Brow Gel:
Viimeiseksi kulmakarvoihin levitetään geeli. Sivele Mini Clear Brow -geeliä kulmakarvojen viimeistelyä varten (käytä 5–6 vetoa kulmakarvaa kohti). Levitä ylöspäin suuntautuvin liikkein kohottaaksesi ja lisätäksesi tuuheutta. Levitä viimeistelytuotteena kulmakarvameikille tai käytä sellaisenaan kulmakarvojen siistimiseen ja pitämiseen paikallaan.

Ammattilaisen vinkit:
Käytä kesyttämään ohuet nukkamaiset kulmakarvat.
Kesytä kulmakarvojen vapaa reuna käyttämällä kierreharjan kärkeä ja pyyhkäise sivulle ja kiinnitä paikalleen.
Lisää tuuheutta kulmakarvameikkiisi sipaisemalla kulmakarvoja varovasti vastakkaiseen suuntaan Mini Clear Brow Gel -geelillä. Harjaa sitten karvat ylös ja sivulle antamaan tuuheutta ja ryhtiä.

Sävyjen kuvaukset:
TAUPE | Vaaleille kulmakarvoille, joissa on viileitä/tuhkan vivahteita
MEDIUM BROWN | Keskiruskeille kulmakarvoille, joissa on viileitä/tuhkan vivahteita
DARK BROWN | Tummanruskeille hiuksille, joissa on lämmin pohjasävy
 

Katso lisää vastaavia kuin No-Fade Brow Kit

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.