Mavala
Eye-Lite Eyebrow Pencil

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 2,98 €

6,97 € 9,95 €

Säästät 2,98 €

6,97 € 9,95 €

Valinta : Café
Tuotetiedot

Mavala Eye-Lite Eyebrow Pencil

Mavala Eye-Lite Eyebrow Pencil -kulmakynän avulla luot hetkessä kauniit kulmakarvat! Kynän päässä on kätevä kulmaharja, jonka avulla pehmennät kynän jälkeä ja kampaat kulmat muotoonsa.

Käyttö

Tee kynällä pieniä vetoja karvojen kasvusuuntaan saadaksesi luonnollisen lopputuloksen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Käyttö

Tee kynällä pieniä vetoja karvojen kasvusuuntaan saadaksesi luonnollisen lopputuloksen.

Ainesosat

Methylparaben,Propylparaben,Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil,Titanium Dioxide (CI 77891),Cetyl Palmitate,Iron Oxides (CI 77491),Talc,Polybutene,Iron Oxides (CI 77492),Mica (CI 77019),Ferric Ferrocyanide (CI 77510),Hydrogenated Palm Kernel Glycerides,Hydrogenated Palm Glycerides,Hydrogenated CastorOil,Toocpheryl Acetate (BHT (+/- Iron Oxides (CI 77499)

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.