Shiseido
Makeup Natural Eyebrow Pencil

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Shiseido Makeup Natural Eyebrow Pencil -kulmakynän ainutlaatuinen koostumus luo kulmiin ja iholle luonnollisen sävyn, joka kestää kauniina pitkään. Puukynämäisen kulmakynän kääntöpäässä on viistopäinen kulmaharja, jonka avulla lopputulosta on helppo pehmentää.

Koko: 1.1 g

  • Ainesosat

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Mica,Tocopherol,Titanium Dioxide (CI 77891),Iron Oxides (CI 77491),Methicone,Iron Oxides (CI 77492),Iron Oxides (CI 77499),Hydrogenated Castor Oil,Triethylhexanoin,Sucrose Tetrastearate Triacetate,SORBITAN SESQUIISOSTEARATE,BEHENIC ACID,POLYSILICONE-2,TETRADECENE,RHUS SUCCEDANEA FRUIT WAX,BIS-BEHENYL/PHYTOSTERYL DIMER DILINOLEATE

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.