Sisley
Phyto-Sourcils Design

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 15,75 €

36,75 € 52,50 €

Säästät 15,75 €

36,75 € 52,50 €

Variantti : Chatain/Chestnut
Tuotetiedot

Phyto-Sourcils Design on kolmiosainen kulmakarvakynä. Se on kaikkien käyttöön sopiva Sisley-ammattilaisväline uudessa pakkauksessa:
1- hallittavuutta antava harja
2- kolmiomaisen kärjen ansiosta voit piirtää, muotoilla ja täydentää tarkasti kaikentyyppisiä kulmakarvoja hennoista paksuihin
3- levitä heleytysväriä kulmakarvojen alle meikin viimeistelyyn ja katseen kirkastamiseksi
Kynän liukuvan ja kiinnittyvän koostumuksen ansiosta värin levitys on hallittua. Meikin lopputulosta voi muunnella luonnollisesta intensiiviseen ja voit muotoilla kulmakarvat haluamallasi tavalla.
Levitä vaahtopäällä highlighter*-jauhetta haluamasi määrä kulmakarvojen alapuolelle. Phyto-Sourcils Design pysyy kulmissa ja kestää hankausta: kulmakarvojen muoto säilyy täydellisenä koko päivän ajan.
Aktiivivaikutteisia hoitoaineita akaasiavahaa ja kameliaöljyä sisältävänä se ottaa huomioon ihon herkkyyden. Sietokyky testattu oftalmologisesti.

  • Monikäyttöinen

  • Uniikki design

  • Helppokäyttöinen

  • Kestävä lopputulos

Käyttö

Harjaa kulmakarvat ylöspäin. Käytä kolmiosaista päätä erotellaksesi, muotoillaksesi ja täyttääksesi kulmat. Harjaa karvoja lyhyillä vedoilla levittääksesi sopivan määrän väriä. Levitä hieman highlighteria tuodaksesi esiin ja korostaaksesi silmänympärysaluetta. Käytä itsestään tai ennen Sisley Phyto-Sourcils Fix -kulmakarvageeliä saadaksesi ammattitasoisen lopputuloksen. 

Katso lisää vastaavia kuin Phyto-Sourcils Design

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.