Sisley
Phyto-Sourcils Fix

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 11,12 €

33,38 € 44,50 €

Säästät 11,12 €

33,38 € 44,50 €

Variantti : Transparent
Tuotetiedot

Phyto-Sourcils Fix on tuuheuttava ja kiinnittävä kulmakarvageeli. Nailonkuituja sisältävä geeli antaa kulmille ryhdikkyyttä ja saa ne hetkessä vaikuttamaan täyteläisimmiltä. Kiinnittävä ja joustavuutta antava täydellisesti tasapainoitettu geeli kiinnittää kulmakarvat koko päivän ajaksi tekemättä niitä jäykiksi. Sävy 0 on täysin huomaamaton ja se sopii antamaan kulmakarvoille hallittavuutta. Sävyt 1 ja 2 antavat kulmakarvoille hennon, katsetta syventävän värin. Muotoilevan harjan ansiosta levittäminen on tarkkaa ja lopputulos on erittäin luonnollinen. Yksi kerros riittää kulmien korostamiseen ja useampi kerros antaa kulmille intensiivisyyttä.
Pitkäkestoinen Phyto-Sourcils Fix pysyy hyvin ja kestää hankausta. Hoitavia aktiiviaineita (B5-provitamiini ja passiouute) sisältävä tuote ottaa huomioon ihon herkkyyden. Sietokyky testattu oftalmologisesti.

  • Pitkäkestoinen

  • Luonnollinen lopputulos

  • Helppokäyttöinen

Käyttö

Harjaa kulmakarvat harjaspäät ylöspäin erotellaksesi karvat. Harjaa tämän jälkeen kulmat keskittyen paikkoihin jotka tarvitsevat hieman lisätäytettä. Käytä itsestään tai kulmakynän päällä.  

 

Katso lisää vastaavia kuin Phyto-Sourcils Fix

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.