Couleur Caramel
Pearly Eye Shadow

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : N°049 Pearly Anthracite
Tuotetiedot

Couleur Caramelin luomivärit ovat ammattimeikkitaiteilijoiden kehittämiä ja heille tarkoitettuja. erittäin korkea taso. Nämä erittäin pigmentoidut puuterivarjot ovat unelma levitettäväksi ja työstettäväksi, halusitpa sitten luonnollisemman tai dramaattisemman lopputuloksen. Silkkinen, lähes kermainen koostumus sulaa mukavasti ihoon ja tekee siitä helpon pyyhkiä/sävyttävän puuterin mikronisoinnin ansiosta. Sävyä on myös rikastettu täydellä 20 % aktiivisilla ainesosilla, jotka yhdistävät ihonhoidon ja meikin poikkeuksellisen makea. Varjon ainesosista 100 % tulee luonnollisista lähteistä, joista 20 % tulee luomuviljelystä. Luomuöljyt, kuten arganöljy, luomurisiiniöljy ja oliiviöljystä saatu skvaleeni, ravitsevat, ravitsevat ja kosteuttavat ihoa käytettäessä ärsyttämättä herkkää ihoa sukuelinten ympärillä.

Siksi tulet rakastamaan sitä:

p>

• Helppo levittää ja työstää sileän ja kauniin lopputuloksen saamiseksi

• Antaa ihon hengittää eikä tukkia huokosia

• Åkosteuttaa ihoa

• Antaa valoa ja upean helmiäisviimeistelyn

• Helppo rakentaa öhalutulle intensiteetille

• Voimakkaasti haaroittuneiden mineraalien pigmenttinen koostumus

 • Mikronisoitu jauhe, joka antaa sille hienoksi jauhetun ja höyhenen koostumuksen

• Toimitetaan ylellisessä ja ympäristöystävällisessä PLA-pakkauksessa, jonka kannessa on peili.

• Sillä on korkein mahdollinen ekosmeettinen sertifikaatti (COSMOS ORGANIC)

Käyttö: Käytä Couleur Caramelsin luomivärisiveltimiä n° 5, 6, 8, 10, 11 ja 12 luomivärien tasaiseen levitykseen ja sävytykseen. Vaahtomuovikärki n° 5 on paras työkalu helmivarjon levittämiseen. Poista ylimääräinen siveltimestä ja levitä pieninä määrinä; ympyrät päällä ö gon kansi. Saatavilla 14 kiiltävää sävyä. Asiantuntijan vinkki: Voi myöså käytetään siellä käytettynä eyelinerina; Kulmainen luomivärisivellin n°10 kuivana tai märkänä tarkkojen linjojen levittämiseksi. Rikastettu seuraavilla aktiivisilla ainesosilla: Luomu arganöljy: tarjoaa joustavuutta, sävyt, runsaasti; antioksidantteja ja toimii pehmennysaineena Luomu risiiniöljy: toimii pehmennysaineena ja ravitsee Luomumaissitärkkelys: toimii pehmennysaineena ja matistaa *Åkosteuttaa orvaskeden pintakerroksia. Toimii hyvin seuraavien kanssa: Blending Brush n° 5, Couleur Caramels ökynät ja eyeliner

Tuotenumero: 91457

Katso lisää vastaavia kuin Pearly Eye Shadow

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.