By Terry
VIP Expert Palette

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
34,50 €
34,50 €
Variantti : No.4 Bonjour Paris
Tuotetiedot

Rajoitetusti saatavilla oleva luomiväripaletti metallinhohtoisessa kuparisessa ja ruusukultaisessa kotelossa, jossa on tyylikkäästi kohokuvioitu Pariisin siluetti. BY TERRYn Bonjour Paris -luomivärien avulla voidaan luoda täydellisesti vaivattoman aistillinen ulkonäkö, josta pariisilaiset tunnetaan. Sisältää sekoituksen kauniita ihonvärisiä sävyjä, hohtavia kuparinsävyjä, pehmeää vaaleanpunaista ja vaaleaa kultaa. Keräilytuote tai ihanteellinen lahja.

TULOKSET
Metallinen rakenne liukuu vaivattomasti, kun taas erittäin pigmentoidut sävyt korostavat silmiäsi luonnollisesti ja vaivattomasti.

VINKKEJÄ LEVITTÄMISEEN
Käytä yksin tai sekoita toisiaan täydentäviä sävyjä eri ulkonäköjen luomiseksi. Metallinhohtoisia sävyjä voidaan käyttää kuivina tai märkänä värien tehostamiseksi.
Käytä kaksoissiveltimen suurta puolta vaaleampien sävyjen silmäluomelle levittämiseen. Käytä siveltimen pienempää puolta tummemmille sävyille, jotka levitetään ulkonurkkaan savuisen vaikutelman luomiseksi.
Viimeistele ulkonäkö levittämällä ripsille BY TERRY Lash-Expert Twist Brush -ripsiväriä.

Tuotenumero: 97835

Katso lisää vastaavia kuin VIP Expert Palette

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.