Estée Lauder
Pure Color Envy EyeShadow Palette

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
53,50 €
53,50 €
Variantti : Ivory Power 7.6 gr
Tuotetiedot

Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Eyeshadow 5-Color Palette

Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Eyeshadow 5-Color Palette -luomiväripaletti sisältää viisi ylellistä luomiväriä, joiden täyteläiset puuterikoostumukset saavat ne tuntumaan lähes voidemaisilta. Paletit yhdistävät neutraaleja sävyjä, joiden avulla on mahdollista luoda niin kevyitä kuin näyttäviäkin silmämeikkejä.

Hienojakoisissa luomiväreissä on runsaasti sävypigmenttejä, jotka liukuvat silmäluomille silkkisinä ja häivyttyvät vaivatta. Luomivärien pitkäkestoisten koostumusten ansiosta silmämeikki näyttää upealta pitkään: Käytä luomivärejä kuivalla siveltimellä saadaksesi jopa 10 tuntia kestävän lopputuloksen tai kostealla siveltimellä saadaksesi intensiivisemmän, jopa 12 tuntia kestävän silmämeikin.

Käytä vaaleita sävyjä korostamaan katsetta ja tuomaan siihen valoa. Keskitummat sävyt muotoilevat ja varjostavat silmiä tummien sävyjen tuodessa utuisen lopputuloksen.

Koko: 7.6 g

Katso lisää vastaavia kuin Pure Color Envy EyeShadow Palette

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut