Lumene
Nordic Noir Longwear Eyeshadow Stick

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Lumene Nordic Noir Longwear Eyeshadow Stick on voidemainen luomiväri, joka tuo silmämeikkiin kauniin ja intensiivisen sävyn. Helppokäyttöinen puikko mahdollistaa nopean ja vaivattoman levityksen, ja häivytyksen voi hoitaa vaikkapa sormin taputellen. Tahriintumaton koostumus pysyy paikoillaan koko päivän karkailematta luomivakoon. Moniulotteisen lookin saa, kun levittää voidemaisen luomivärin päälle kimaltelevaa luomiväriä.

  • Voidemainen puikkoluomiväri

  • Pitkäkestoinen koostumus

  • Saatavilla useita sävyjä

Koko: 1.6 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Mica,Dimethicone,Octyldodecanol,Silica,Calcium Sodium Borosilicate,Tin Oxide,Polyethylene,Trimethylsiloxysilicate,Disteardimonium Hectorite,Propylene Carbonate,Lauroyl Lysine,Ozokerite,Calcium Aluminum Borosilicate,Disiloxane,Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate,Synthetic Fluorphlogopite,Synthetic Beeswax,BHT. INGREDIENT LISTS BETWEEN DIFFERENT SHADES MAY VARY FROM EACH OTHER ? PLEASE CHECK THE INGREDIENT LIST FROM THE PRODUCT PACKAGING OF YOUR PURCHASED PRODUCT.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.