Yves Saint Laurent
Couture Mono

(2 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 5,79 €

23,16 € 28,95 €

Säästät 5,79 €

23,16 € 28,95 €

Variantti : 10 Khol
Tuotetiedot

Yves Saint Laurent Couture Mono -luomivärit ovat täydellinen valinta pitkäkestoiseen silmämeikkiin. Luomivärien runsapigmenttiset koostumukset levittyvät silmäluomien iholle mattaisina, satiinisina, helmiäishohtoisina tai metallisen lopputuloksen jättävinä luoden upeita silmämeikkejä.

Kauniin luomivärirasian mukana tulee sävyt pehmeästi levittävä ja häivyttävä kompakti vaahtomuoviapplikaattori sekä tarkkaan työskentelyyn sopiva sivellin.

Koko: 2.8 g

Kaiverruta tuotteeseen henkilökohtainen teksti!

Tähän tuotteeseen on mahdollista kaiverruttaa henkilökohtainen teksti. Valitse esimerkiksi persoonallinen viesti, oma nimesi tai jotain hauskaa. Kaiverrettu tuote on myös loistava lahjaidea ja tuntuu lahjansaajasta taatusti henkilökohtaiselta! Lue lisää kaiverruksesta ja kaiverrettaviksi sopivista tuotteista täältä.

Huomioithan, että emme ota vastaan kaiverrettujen tuotteiden palautuksia. Varmista siis, että haluamasi teksti on oikea ja että olet valinnut oikean tuotteen. Kaiverrus voi sisältää korkeintaan 25 merkkiä. Emme kaiverra tuotteisiin kirosanoja tai asiattomuuksia. Tuotteen kaiverrutus voi pidentää sen toimitusaikaa 1-3 arkipäivällä.

Strobing Radiance Look 2016

Katso lisää vastaavia kuin Couture Mono

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut