Grande Cosmetics
Grande Lash-MD Lash Enhancing Serum

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
49,90 € Suos. hinta 71,95 €
49,90 € Suos. hinta 71,95 €
Variantti : 2 ml
Osta yhdessä yllä olevan tuotteen kanssa ja hyödynnä alennus
Grande Cosmetics
Tuotetiedot

Pitkät, täyteläiset ripset! Vallankumouksellinen ripsiseerumi, joka parantaa ja edistää pidempiä, täyteläisempiä ripsiä. Mitä se tekee: Tämä palkittu ripsiseerumi nopeuttaa ripsien kasvua ja on rikastettu vitamiineilla, antioksidanteilla ja aminohapoilla, mikä edistää luonnollisesti pidempiä, vahvempia ja täyteläisempiä ripsiä; vain neljästä kuuteen viikkoa, täydet tulokset kolmen kuukauden kuluttua. Suosikkituote niille, joilla on lyhyet ja harvat ripset ja jotka haluavat lisätä niiden kasvua. Se on myös ihanteellinen hauraiden ja vaurioituneiden ripsien palauttamiseen, esim. ripsien pidennyksen jälkeen.

Mitä muuta sinun tulee tietää: - Oftalmologisesti testattu ja hyväksytty. Hyväksytty käytettäväksi yhdessä ripsienpidennyksen kanssa, ja se voi pidentää säilyvyyttä. Huomautus: Täydellisen hoitojakson saavuttamiseksi muista käyttää koko pakkaus (3 kuukauden kurssi) loppuun kolme kuukautta. Tutkimustulokset: Kuluttajatutkimuksessa 12 viikon jälkeen: - 100% ilmoitti, että GrandeLASH-MD oli helppokäyttöinen - 97% ilmoitti näkyvämmiksi ripset - 94% ilmoitti terveemmistä ripsistä - 91% ilmoitti pidemmistä ripsistä

Ohjeet

Puhdista ja kuivaa kasvot. Käytä GrandeLASH-MD:tä yhdellä pyyhkäisyllä Silmäluomen yläpuolella ripsien yläpuolella kuin nestemäinen eyeliner. Käytä kerran päivässä; tätä edeltävänä iltana. - Anna sen tapahtua; 1-2 minuuttia seerumin kuivumiseen.

Vinkki: - Muista, että levität ripsiä lähinnä oleva iho (ripsien juuri), ei itse ripset. - Sinun ei tarvitse levittää useita kertoja tai "kaksoisdipillä", jos tuotetta käytetään enemmän kuin on ohjeistettu, tulos ei ole nopeampi. Pudotus pulloon riittää molemmille. -Kun haluttu tulos on saavutettu, käytä joka toinen päivä huoltoon. GrandeLASH-MD vaatii jatkuvaa käyttöä tulosten ylläpitämiseksi. Turvallisuuden vuoksi: - Vältä suoraa kosketusta tuotteeseen. - Älä käytä, jos olet raskaana tai imetät, alle 18-vuotias tai saat kemoterapiaa. - Pidä poissa lasten ulottuvilta. - Jos punoitusta tai ärsytystä ilmenee, lopeta tuotteen käyttö.

Tuotenumero: 93033

Katso lisää vastaavia kuin Grande Lash-MD Lash Enhancing Serum

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.