Lenoites
Eyelash Activating Serum

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

37,42 € Alk. hinta 49,90 €

Aikaisempi hinta 37,42 €
-25% product.discountbadge

37,42 € Alk. hinta 49,90 €

Aikaisempi hinta 37,42 €
Variantti : 5 ml
  • Ihonhoito: 10€ alennus yli 100€ ost. yht. Tarjous koskee House of Youtyn klubijäseniä. Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi ja anna kassalla koodi CLUB tarjouksen aktivoimiseksi.

Tuotetiedot

Lenoites ® ripsiseerumi saat pidemmät, paksummat ja täyteläisemmät ripset. Viidestätoista tehokkaasta ja korkealaatuisesta ainesosasta (mm. biotiini, pantenoli ja peptidit) valmistettu seerumi vie ripsesi uudelle tasolle. Ohuista, harvoista ja lyhyistä ripsistä tulee luonnollisten ainesosien avulla paksummat, tuuheammat ja pidemmät. Pituuden ja volyymin lisäksi seerumi myös korjaa ripsiä ja antaa niille suojaa ulkoisilta vaurioilta. Käytä seerumia päivittäin saadaksesi hyvinvoivat ja ylelliset ripset. Käytä tuotetta, jos haluat ohuista ja lyhyistä ripsistäsi pidemmät ja vahvemmat. Jos sinulla on heikot ripset irtoripsien tai ripsienpidennysten käytön seurauksena. Jos olet menettänyt osan ripsistäsi jonkin sairauden johdosta.

Tuotenumero: 106228

Katso lisää vastaavia kuin Eyelash Activating Serum

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.