Xlash
Eyelash Serum

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
52,50 € 52,50
52,50 € 52,50
Valinta :
Tuotetiedot

Xlash Eyelash Serum

Xlash Eyelash Serum on ripsiä kasvattava seerumi, jolla voit saada pidemmät ja runsaammat ripset jo kuukaudessa. Xlash on yksi maailman suosituimmista ja eniten myydyistä ripsiseerumeista.

Xlash vahvistaa ripsiäsi luonnollisten raaka-aineidensa avulla. Sen sisältämät peptidit, öljyt, antioksidantit, biotiini, aminohapot ja polysakkaridit auttavat aktivoimaan ja stimuloimaan ripsien kasvua sekä tummentamaan niitä.

Käyttö

Levitä yläripsien ripsirajaan ihonpuhdistuksen jälkeen (yksi siveltimenveto riittää).

Voidaan käyttää myös alaripsiin tai kulmakarvoille. Alaripsille käytettynä levitä tuote ripsiin ripsirivin alapuolelta.

Huom! Kuten mikä tahansa muukin kosmetiikkatuote, voi myös Xlash aiheuttaa herkistysreaktioita. Lopeta tuotteen käyttö jos havaitset punoitusta tai ärsytystä. Jos reaktio pahenee ota yhteyttä lääkäriin. Raskaana ollessasi varmista tuotteen turvallinen käyttö lääkäriltäsi.

Ainesosat

Glycerin,Polysorbate 20,Sodium Citrate,Caprylyl Glycol,Benzoic Acid,Sodium Hyaluronate,Aqua,Sodium Benzoate,Sodium Chloride,Hydroxyethylcellulose,1,2-Hexanediol,Panthenol,Biotin,Inositol,Portulaca Oleracea Extract,Rhodiola Rosea Root Extract,Acetyl Methionine,Panthenyl Ethyl Ether,Lactose,Methylpropanediol,Alcohol Denat,Dipotassium Phosphate,Potassium Phosphate,Acetyl Cysteine,Caprylhydroxamic Acid,LACTIS PROTEINUM,MYRISTOYL HEXAPEPTIDE-5,MYRISTOYLPENTAPEPTIDE-17

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.