Mavala
Double-Lash

(17 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
16,50 €
16,50 €
Variantti : 10 ml
Tuotetiedot

Mavala Double-Lash on ripsiä pidentävä ja vahvistava hoitotuote, jonka ravitseva koostumus auttaa stimuloimaan ripsien kasvua. Luonnollisia ainesosia sisältävä tuote suojaa ripsiä ja tekee niistä tuuheammat.

Koko: 10 ml

Käyttö

Levitä tuotetta iltaisin puhtaisiin ripsiin ja anna sen vaikuttaa yön yli.

Ainesosat

Butylene Glycol,Methylparaben,Propylparaben,Propylene Glycol,Aqua,Xanthan Gum,Proline,Riboflavin,Magnesium Aluminium Silicate,Alcohol Denat,2-Bromo-2-Nitropropane-1.3-diol,Lactococcus Ferment,Glycosaminoglycans,Hexamidine Diisethionate

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Double-Lash

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut