RevitaLash
Advanced

(17 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 25,19 €

100,76 € 125,95 €

Säästät 25,19 €

100,76 € 125,95 €

Variantti : 3. 3.5 ml
Tuotetiedot

Saavuta upeat luonnolliset ripset tällä uraauurtavalla huippusuositulla RevitaLash Advanced -ripsiseerumilla, joka sisältää tehokasta patentoitua teknologiaa ja tekee ripsistä dramaattisen näyttävät. RevitaLash Advanced on kehittyneintä teknologiaa omien luonnollisten ripsiesi hoitamisessa ja kaunistamisessa. RevitaLash Advanced on ainutlaatuisen kosmeettisen koostumuksen sisältämä tuote, joka on suunniteltu kaunistamaan ja ravitsemaan omia luonnollisia ripsiäsi. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on tärkeää, että tuotetta käytetään säännöllisesti, päivittäin.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Panax Ginseng Root Extract,Pentylene Glycol,Biotin,Triticum Vulgare (Wheat) Protein,Disodium Phosphate,Calendula Officinalis Flower Extract,Cellulose Gum,Water/Aqua/Eau,Phosphoric Acid,Camellia Oleifera Leaf Extract,Chlorophenesin,Serenoa Serrulata Fruit Extract,Swertia Japonica Extract,Octapeptide-2,Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide,Biotinyl Tripeptide-1

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut