Talika
Lipocils Expert Eyelash Gel

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Talika Lipocils Expert Eyelash Gel

Talika Lipocils Expert Eyelash Gel -ripsigeelin ravitseva koostumus hoitaa ripsiä ja auttaa syventämään niiden sävyä. Ripsigeelin säännöllinen käyttö auttaa tekemään ripsista tuuheamman, terveemmän ja tummemman näköiset. Hoitava geeli vahvistaa ripsiä ja auttaa vähentämään niiden katkeilua.

Anti-age-vaikutteiset peptidit ravitsevat ripsiä etiopianliisukkan syventäessä niiden sävyä. Geeli sisältää lisäksi pidentävää nokkosta, vahvistavaa hevoskastanjauutetta, kosteuttavaa allantoiinia sekä tehoaineita ripsiin kulhettavaa soijalesitiiniä. Omenauute pehmentää ripsiä.

Geeli levittyy ripsiin ripsiharjan avulla, jonka kärjessä on tarkemman levityksen ripsirajaan ja alaripsiin mahdollistava pehmeä applikaattori.

  • Kehitetty erityisesti syventämään ripsien sävyä

Koko: 10 g

Käyttö

Levitä tuotetta ripsiin kahdesti päivässä 28 päivän ajan ja sen jälkeen kerran päivässä. Tuotteen päällä voi käyttää ripsiväriä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Käyttö

Levitä tuotetta ripsiin kahdesti päivässä 28 päivän ajan ja sen jälkeen kerran päivässä. Tuotteen päällä voi käyttää ripsiväriä.

Ainesosat

Aqua (Water),Glycerin,Methylparaben,Ethylparaben,Carbomer,Phenoxyethanol,Butylparaben,Propylparaben,Isobutylparaben,Sodium Hydroxide,Dextran,Urtica Dioica (Nettle) Extract,Allantoin,Maltodextrin,Sodium Lactate,Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract,Acetyl Hexapeptide-1,Alcohol Denat,Coleus Forskohlii Root Extract,Hydrolyzed Sericin,Phosphatidylcholine,Hypericum Perforatum (St. John's Wort) Extract,Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract,Aesculus Hippocastanum (Horse Cheastnut) Extract,Acetyl Tetrapeptide-9

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.