Grande Cosmetics
Grande Mascara Lash Boosting Mascara

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
31,95 €
31,95 €
Variantti : Black
Tuotetiedot

Värit ja ravinto yhdessä! Tämä eksklusiivinen ripsiväri ei ainoastaan anna volyymia ja pituutta, vaan se on rikastettu peptidien, pantenolin ja luonnonvahojen seoksella. Nämä tärkeät ainesosat ravitsevat ripsiäsi samalla kun pinnoitat ne luoden terveemmät ja paremman näköiset ripset ajan myötä. Rakennettava, vettä hylkivä koostumus on helppo poistaa rikkoutumisen estämiseksi ja pitää ripset joustavina ja vahvoina. Applikaattori on valmistettu täydellisestä yhdistelmästä kovia ja pehmeitä kuituja ripsien kohottamiseksi ja saavuttamiseksi; lopullinen volyymi. Muuta: - Oftalmologisesti testattu - Voidaan käyttää piilolinssien ja ripsienpidennysten kanssa.

Ohjeet

Lakaise harjaa ripsien juuresta kohti kärkeä . Levitä useita kerroksia äänenvoimakkuuden lisäämiseksi. Voidaan poistaa meikinpoistoaineella tai vedellä ja saippualla.

Tuotenumero: 93035

Katso lisää vastaavia kuin Grande Mascara Lash Boosting Mascara

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.