Fiberwig
Fiberwig Astonishing Length Mascara

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 5,49 €

16,46 € 21,95 €

Säästät 5,49 €

16,46 € 21,95 €

Variantti :
Tuotetiedot

Imju Fiberwig Mascara Paint-On False Lashes -ripsivärin innovatiivisia kaksoiskuituja sisältävä koostumus auttaa pidentämään ja erottelemaan ripsiä. Tahraamattoman ripsivärin taika perustuu sen tuubiteknologiaan, jonka ansiosta ripsiväri muodostaa ripsien ympärille ripsiä pidentävän kalvon.

Ripsivärin suosio ei perustu pelkästään sen ripsiä kauniisti pidentävään vaikutukseen. Tuubiteknologian ansiosta ripsiväri myös kestää niin itkut, naurut, vesi- kuin räntäsateet sekä hikijumpatkin ilman, että se leviää silmänympäryksille. Samalla ripsiväri on kuitenkin äärimmäisen helppo poistaa ripsistä, sillä sen lämpimästä vedestä turpoava koostumus liukenee ripsistä vaivatta.

  • Ripsiä pidentävä ja erotteleva kuitukoostumus

  • Kestää sadetta, itkua, naurua ja hikoilua

  • Lähtee pois lämpimällä vedellä

Koko: 7.2 g

Käyttö

Levitä ripsiväriä ripsiin tyvestä latvaan. Lisää toinen kerros halutessasi lisää näyttävyyttä. Älä anna kerrosten kuivua ennen uuden levitystä. Poista ripsiväri lämpimällä vedellä. Auta kevyesti sormenpäillä ripsiväriä liukenemaan irti.

Katso lisää vastaavia kuin Fiberwig Astonishing Length Mascara

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.