Fiberwig
Volume Lash Captivating Volume Mascara

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 5,49 €

16,46 € 21,95 €

Säästät 5,49 €

16,46 € 21,95 €

Variantti :
Tuotetiedot

Imju Fiberwig Volume Lash Captivating Volume -ripsiväri luo irtoripsiä jäljittelevän lopputuloksen. Tuuheuttava ripsiväri on kehitetty tuomaan ripsiin runsasta volyymia sekä paakutonta erottelua. Ainutlaatuinen kalvoteknologia päällystää jokaisen yksittäisen ripsen tuuheuttavilla partikkeleilla luoden kiiltävän ja tuuhean lopputuloksen. Ripsivärin pitkät ja pehmeät harjakset levittävät maskaramassan runsaana ripsiin erotellen ne samalla kauniisti.

Pitkäkestoinen, vesipohjainen ripsiväri kestää hikoilua ja silmien vuotamista, minkä ansiosta se ei leviä päivän aikana. Ainutlaatuinen koostumus imee itseensä lämmintä vettä, minkä ansiosta sen poistamiseen ei tarvita silmämeikinpoistoainetta.

  • Väri: Musta

  • Kestää hikoilua ja kyyneleitä

  • Poistetaan lämpimällä vedellä

Koko: 8 g

Käyttö

Poista ripsiväri lämpimällä vedellä huuhtoen. Auta ripsiväriä irtoamaan hieroen hellästi sormilla. Ripsiväriä ei voi poistaa silmämeikinpoistoaineella.

Katso lisää vastaavia kuin Volume Lash Captivating Volume Mascara

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut