Longcils Boncza
Cake Mascara

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
17,95 € 17,95
17,95 € 17,95
Valinta :
Muut värit :
Tuotetiedot

Longcils Boncza Cake Mascara on klassinen kakkumaskara, jonka avulla saat ripsiisi luonnollista väriä, pituutta ja tuuheutta.

Koko: 4 g

Käyttö

Kostuta pakkauksessa tuleva harja vedellä, hankaa siihen ripsiväriä ja harjaa tuote ripsiisi. Kerrosta ripsiväriä kunnes olet saavuttanut haluamasi lopputuloksen.

Ainesosat

Methylparaben,Propylparaben,Linalool,Aqua,Parfum,Methylchloroisothiazolinone,Methylisothiazolinone,Cera Alba,Imidazolidinyl Urea,CI 77491,CI 77492,CI 77288,Acacia Senegal,Glyceryl Abietate,Hexyl Cinnamaldehyde,6,CI 77499.,TEA Stearate,Hydroxy-citronellal,2-(4-tert-Butylbenzyl) Propionaldehyde,3-Methyl-4-(2,6-trimethyl-2-cyclohexene-1-yl)-3-butene-2-one. May contain: CI 77007

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.