Yves Saint Laurent
Mascara Vinyl Couture N°1 I'm The Clash

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
37,50 €
37,50 €
Valinta :
Tuotetiedot

Yves Saint Laurent Mascara Vinyl Couture N°1 I'm The Clash -ripsiväri tuo silmämeikkiisi intensiivistä näyttävyyttä lakkaisesti kiiltävällä koostumuksellaan. Ripsivärin mustaakin mustempi sävy takaa upean lopputuloksen.

Mascara Vinyl Couture -ripsivärien nesteteknologiaa hyödyntävä koostumus sisältää perinteistä ripsiväriä runsaamman määrän lakkamaisia pigmenttejä, joiden ansiosta ripsivärin värikkäät sävyt näyttävät uskomattoman vivahteikkailta ja kirkkailta. Näillä ripsiväreillä luotu katse ei unohdu!

Ylellisen tyylikäs ripsiväri on pakattu ainutlaatuiseen, läpinäkyvään hylsyyn, joka paljastaa ripsivärin rohkean värin. Kulmikas hylsy on saanut inspiraationsa merkin rakastetuista huulikiilloista. Ripsivärin harja on muotoiltu kuten merkin ikonisen Mascara Volume Effet Faux Cils -ripsivärin harja ja se auttaa tavoittamaan jokaisen ripsen antaen niille upeasti kiiltävän ja eloisan värin.

Koko: 6.7 ml

Inspiroidu lookista:

Alla olevan videon meikissä käytetyt tuotteet:

Tutustu värikkäisiin Mascara Vinyl Couture -ripsiväreihin:

Katso kaikki YSL Mascara Vinyl Couture -ripsivärin sävyt.

Kaiverruta tuotteeseen henkilökohtainen teksti!

Tähän tuotteeseen on mahdollista kaiverruttaa henkilökohtainen teksti. Valitse esimerkiksi persoonallinen viesti, oma nimesi tai jotain hauskaa. Kaiverrettu tuote on myös loistava lahjaidea ja tuntuu lahjansaajasta taatusti henkilökohtaiselta! Lue lisää kaiverruksesta ja kaiverrettaviksi sopivista tuotteista täältä.

Huomioithan, että emme ota vastaan kaiverrettujen tuotteiden palautuksia. Varmista siis, että haluamasi teksti on oikea ja että olet valinnut oikean tuotteen. Kaiverrus voi sisältää korkeintaan 25 merkkiä. Emme kaiverra tuotteisiin kirosanoja tai asiattomuuksia. Tuotteen kaiverrutus voi pidentää sen toimitusaikaa 1-3 arkipäivällä.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.