Yves Saint Laurent
Mascara Vinyl Couture N°6 I'm The Madness

(2 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti :
Tuotetiedot

Yves Saint Laurent Mascara Vinyl Couture N°6 I'm The Madness -ripsiväri tuo silmämeikkiisi säkenöivää näyttävyyttä. Pinkki ripsiväri on täynnä katsetta korostavaa asennetta ja se sopii käytettäväksi sekä yksinään että esimerkiksi mustan ripsivärin päällä ripsien kärjissä tuomassa silmämeikkiin upean yksityiskohdan.

Mascara Vinyl Couture -ripsivärien nesteteknologiaa hyödyntävä koostumus sisältää perinteistä ripsiväriä runsaamman määrän lakkamaisia pigmenttejä, joiden ansiosta ripsivärin värikkäät sävyt näyttävät uskomattoman vivahteikkailta ja kirkkailta. Näillä ripsiväreillä luotu katse ei unohdu!

Ylellisen tyylikäs ripsiväri on pakattu ainutlaatuiseen, läpinäkyvään hylsyyn, joka paljastaa ripsivärin rohkean värin. Kulmikas hylsy on saanut inspiraationsa merkin rakastetuista huulikiilloista. Ripsivärin harja on muotoiltu kuten merkin ikonisen Mascara Volume Effet Faux Cils -ripsivärin harja ja se auttaa tavoittamaan jokaisen ripsen antaen niille upeasti kiiltävän ja eloisan värin.

Koko: 6.7 ml

Inspiroidu lookista:

Alla olevan videon meikissä käytetyt tuotteet:

Tutustu värikkäisiin Mascara Vinyl Couture -ripsiväreihin:

Katso kaikki YSL Mascara Vinyl Couture -ripsivärin sävyt.

Katso lisää vastaavia kuin Mascara Vinyl Couture N°6 I'm The Madness

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut