Beautyblender
Beautyblusher

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : 1Pc
Tuotetiedot

Ainutlaatuinen, uskomaton Beautyblender uudistaa meikkirutiinisi kertaheitolla!

Meikkitaiteilija Rea Ann Silvan kehittämä, vallankumouksellinen meikkisieni ja sen oheen kehitetyt erikoistuotteet tekevät meikkipohjan levittämisestä ja häivyttämisestä helppoa. Beautyblender on innovatiivinen, veden kanssa laajentuva meikkisieni, jonka huokoinen materiaali tekee mistä tahansa meikkipohjasta täydellisen näköisen. Sienen huokoinen materiaali imee itseensä vettä, minkä ansiosta meikkivoide pysyy sen pinnalla eikä sitä mene huukkaan.

Beautyblenderin kekseliäs materiaali häivyttää peittävänkin meikkipohjan ihoon tasaisen kauniisti. Ihon pinta jää heleäksi ja lähes meikittömän näköiseksi, mutta silti tasaisen sävyiseksi. Supertähdet kautta maailman luottavat helppoon ja nopeaan Beautyblenderiin, eikä ihmekään!

Beautyblender Beauty.blusher on kehitetty erityisesti voidemaisten ja puuterimaisten poskipunien levitykseen sekä kauniiseen häivytykseen. Värjäämätön sieni auttaa näkemään, minkä verran tuotetta sienen pinnalla on. Tavallista Beautyblenderiä hieman pienenpi Beauty.blusher on täydellinen apuväline upeaan meikkiin!

  • Lateksiton ja hajusteeton

  • Poskipunan levitykseen

Katso vinkit Beauty.blusherin käyttöön videolta!

Käyttö

Kastele sieni vedellä ja purista siitä ylimääräinen kosteus pois. Taputtele poskipuna iholle sienellä. Käytä pyöreää pintaa laajemmilla ihoalueilla ja kapeaa kärkeä tarkkuutta vaativilla alueilla kuten silmänalusilla ja nenänpielissä.

Pese sieni käytön jälkeen ja anna sen kuivua.

Katso lisää vastaavia kuin Beautyblusher

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.