Real Techniques
Miracle AirBlend Sponge

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
10,50 €
10,50 €
Tuotetiedot

Paranna meikkiäsi Miracle Airblend -sienellä.
UUTUUS! Miracle Airblend Sponge, jossa on muistivaahtotekniikka, joka liukuu pitkin ihon pintaa saumattomasti, jolloin tuloksena on keskitason tai täydellisen peittävä meikkipohja, jossa on luonnollinen mattapinta. #1 meikkisienen luojilta- rakastettu muoto on pysynyt samana, mutta nyt uusi muistivaahtotekniikka tarjoaa enemmän peittoa, mikä johtaa mattapintaiseen lopputulokseen.
Antimikrobisten yhdistelmien ja ainutlaatuisen 3-pisteisen muodon ansiosta voit pitää ihon terveempänä ja saada enemmän irti meikistäsi. Antimikrobinen suoja kestää jopa 30 päivää!
Käytä litteää reunaa ensimmäiseksi levittämiseen, kärkeä piilottamiseen ja häivytä kaikki pyöreän puolen kanssa!

Airblendin kuiva käyttö antaa sinulle täydellisemmän peiton. Kuivana saat kaiken irti tästä sienestä! Airblendiä voidaan käyttää myös kosteana kevyemmän peittävyyden aikaansaamiseksi.

Tutustu lisää Sponge+* Miracle Beauty Barissa!

Sisältää 1 täysikokoisen Miracle Airblend -sienen
Käytä meikkivoiteen, peitevoiteen ja värivoiteen kanssa saadaksesi luonnollisen mattapinnan
Mihin: Epätasainen ihon sävy + rakenne, keskitason-täysi peittävyys Antimikrobinen suoja pitää ihon terveenä jopa 30 päivää
Ihotautilääkärin testaama, Turvallinen herkälle iholle, 100% vegaaninen + cruelty free

Tuotenumero: 109511
Annostus ja käyttö

Käytä pyöristettyä puolta meikin tekemiseen suuremmilla kasvojen alueilla. Sienen kärjellä voi peittää epäpuhtaudet ja näppylät. Tasaisella puolella voi levittää meikkituotetta silmien ja nenän ympärille, jolloin iho näyttää tasaisemmalta ja upean hehkuvalta.
Puhdista huolellisesti haalealla vedellä jokaisen käyttökerran jälkeen. Syväpuhdista 1x/viikko Real Techniques Brush + Sponge Gel Cleanser -puhdistusaineella. Anna kuivua perusteellisesti ja säilytä viileässä sekä kuivassa paikassa. Vaihda sieni 30 päivän välein.

Katso lisää vastaavia kuin Miracle AirBlend Sponge

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.