Real Techniques
Pro-Glow Radiant Complexion Kit

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
23,95 €
23,95 €
Tuotetiedot

Valmistele täydellinen meikkipohjasi Pro-Glow Radiance Complexion Kitillä. Pro-Glow Radiance Complexion Kit kattaa kaikki tarpeesi hehkuvan ilmeen saamiseksi! Ota nämä 3 sientä osaksi helppoa, päivittäistä ihonhoito- ja meikkirutiiniasi. Miracle Cleanse Sponge on myös täynnä probiootteja, jotka auttavat rauhoittamaan ihoa, kun taas Skincare Sponge on rikastettu vegaanisella kollageenilla, joka edistää ihon joustavuutta ja kiinteyttä. Ota kaikki irti rutiinistasi! Miracle Cleanse Spongea käytetään yhdessä kasvojen puhdistustuotteen kanssa, joka poistaa epäpuhtaudet ja puhdistaa ihohuokosia. Tällöin ihosta tulee pehmeämmän sekä sileämmän tuntuinen ja meikki levittyy tasaisemmin.

Tuotenumero: 109507
Annostus ja käyttö

Miracle Cleanse Sponge: Kastele sieni. Levitä puhdistusainetta, hiero kasvoille ja huuhtele.
Miracle Skincare Sponge: Kastele sieni. Levitä kasvovesi sienellä ja ihonhoitotuotteet hierontapäällä.
Miracle Complexion Sponge: Käytä terävää kärkeä taputellaksesi peitevoidetta silmien alle ja juonteisiin. Sekoita taputtelemalla ja pomppivilla liikkeillä pyöreän puolen kanssa. Käytä litteää reunaa tehdessäsi varjostusta silmien ympärille ja nenänpielille.

Katso lisää vastaavia kuin Pro-Glow Radiant Complexion Kit

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.