Real Techniques
Pro-Matte Poreless Perfection Kit

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
16,90 € Suos. hinta 23,95 €
16,90 € Suos. hinta 23,95 €
Tuotetiedot

Paranna meikkiäsi Pro-Poreless Perfection Kit -sarjalla. Pro-Poreless Perfection Kit -sarja kattaa kaikki tarpeesi kestävämmän meikkilookin tavoittamiseksi! Ota nämä 3 sientä osaksi päivittäistä ihonhoito- ja meikkirutiiniasi, niin meikkisi pysyy upeana koko päivän. Miracle Cleanse Sponge on täynnä probiootteja, jotka rauhoittavat ja tasapainottavat ihoa samalla, kun ne kosteuttavat. Miracle Cleanse Sponge -sientä käytetään yhdessä kasvojen puhdistustuotteen kanssa vähentäen epäpuhtauksia sekä puhdistaen ihohuokoset, jolloin ihosta tulee pehmeämpi ja tasaisempi meikkipohjaa varten. Miracle Airblend -sienessä on uusi muistivaahtoteknologia, joka mukailee ihon pintaa luonnollisen ja mattaisen lopputuloksen saamiseksi. Yhdistä minkä tahansa meikkivoiteen kanssa ja käytä kuivana saadaksesi täydellisemmän peittävyyden. Käytä Miracle Powder Spongea puuterimaisten tuotteiden kanssa kanssa, jolloin se antaa maksimaalisen tasaisen ja pehmeän lopputuloksen joka kestää. Tutustu myös Sponge+* Miracle Beauty Barin muihin tuotteisiin!

Tuotenumero: 109508
Annostus ja käyttö

Miracle Cleanse Sponge: Kastele sieni. Levitä puhdistusainetta, hiero kasvoille ja huuhtele.
Miracle Airblend -sieni: Käytä terävää kärkeä taputellaksesi peitevoidetta silmien alle ja näppyihin. Häivytä taputtelemalla ja pomppivilla liikkeillä pyöristetyn puolen kanssa. Käytä tasaista reunaa varjostamiseen.
Miracle Powder Sponge: Levitä sienen avulla puuterimainen meikkivoide tasaisen mattaiseksi pohjaksi. Pyöreä puoli sopii häivytykseen, litteä puoli baking-tekniikkaan ja sienen kärjellä voit säädellä peittävyyttä taputtelemalla puuteria. Sopii käytettäväksi kosteana tai kuivana puuterien kanssa.

Katso lisää vastaavia kuin Pro-Matte Poreless Perfection Kit

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.