Vain 2 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
24,00 €
24,00 €
Variantti : A3 7 g
Tuotetiedot

A3 Pro Brush Firm Shader Brush MIKÄ SE ON: Anastasia Beverly Hills A3 Pro Brush on pieni kupolinmuotoinen varjostussivellin, jonka tiiviit synteettiset kuidut sopivat ihanteellisesti luomivärin levittämiseen ja häivyttämiseen. MIKSI SIIHEN ON HELPPO IHASTUA: • Pehmeät, tiiviit kuidut takaavat maksimaalisen värin ja tasaisen levityksen. • Ensiluokkaiset synteettiset kuidut tekevät tästä siveltimestä ihanteellisen voidemaisten ja puuterimaisten tuotteiden levittämiseen ja häivyttämiseen. • Pyöreä muoto sopii täydellisesti kanteen luomiväriä pakattaessa. • Siveltimen kärki sopii täydellisesti luomivakoon. • Eläinkokeeton. Käyttö: • Tasoita ja häivytä peitevoide A3 Pro Brush -siveltimellä ja korjaa pieniä alueita. • Kerrosta ja häivytä luomiväriä tai luo metallinhohtoinen huulilook levittämällä kimaltavia tuotteita huulille minkä tahansa mattahuulituotteen päällä. • Levitä luomiväriä siveltimen pyöreällä suipolla kärjellä yksityiskohtaisesti saadaksesi maksimaalisen värin ja intensiteetin. Voidaan käyttää märkänä tai kuivana. Tuoteyhdistelmät: Eye Shadow Singles Eye Shadow Palette Contour Powder Kit Matte Lipstick

Tuotenumero: 113926
Annostus ja käyttö

KÄYTTÖ: AURINKOPUUTERI: Selkeytä ja korosta piirteitäsi levittämällä hiusrajaan, ohimoille, poskipäihin ja leukaan. Pyyhkäise kevyesti kasvojen yli luonnollinen päivettynyt ilme. Korosta lookia levittämällä sitä nenän päähän ja sivuille. HIGHLIGHTER: Korosta kasvojesi piirteitä levittämällä poskipäiden yläosaan, nenän harjanteeseen ja kärkeen, silmän sisäkulmaan, kulmaluuhun, amorinkaareen ja solisluuhun. Saat voimakkaamman ilmeen kerrostamalla. POSKIPUNA: Korosta piirteitäsi ja lisää luonnollista väriä poskipäihin. Levitä väriä häivyttämällä kohti hiusrajaa. Lisää nuorekkuutta pyyhkäisemällä sitä keveästi nenän harjanteelle. Ammattilaisen vinkit: o Saat Highlighteria käyttäessäsi intensiivisen lopputuloksen sumuttamalla A23 Pro Brush -harjaan Dewy Set Setting Spray-suihketta. o Sekoittamalla sävyjä yhteen voit luoda omia värisävyjäsi. Levitä Highlighteria ja Bronzeria okaulalle ja rintavaon alueelle.

Katso lisää vastaavia kuin Brush

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.