Sigma Beauty
Baking & Strobing Brush Set

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Sigma Baking & Strobing Brush Set

Sigma Baking & Strobing Brush Set auttaa ottamaan meikkitrendit haltuun! Baking- ja strobing-trendin saloihin johdattava sivellinsetti sisältää viisi meikkisivellintä, joiden avulla luot upean meikkipohjan. Siveltimet sopivat käytettäviksi voidemaisten, nestemäisten ja puuterimaisten meikkipohjatuotteiden kanssa.

Sigma Powder Sweep - F06 -meikkisivellin on sunniteltu erityisesti puuterimaisten meikkipohjatuotteiden tarkkaan ja kevyeen levitykseen sekä pyyhkimään ylimääräinen puuteri pois kasvoilta. Pöyheä sivellin sopii täydellisesti käytettäväksi esimerkiksi silmien alla, poskilla ja otsalla.

Sigma Strobing Fan - F42 -viuhkasivellin sopii erityisesti korostustuotteiden levitykseen. Heleän lopputuloksen luovaa pientä ja pehmeää viuhkasivelintä voidaan käyttää sekä voidemaisten että puuterimaisten korostustuotteiden kanssa luomassa luonnollisen näköinen lopputulos.

Sigma Concealer Blend Kabuki - F79 -kabukisiveltimen pieni ja pyöristetty harjaspää sopii täydellisesti peiteaineiden ja sävynkorjaustuotteiden levitykseen ja häivytykseen silmänalusilla sekä muilla tarkkuutta vaativilla ihoalueilla. Käytä kabukisivellintä voidemaisten, nestemäisten ja puuterimaisten meikkituotteiden kanssa töpöttelevin tai painelevin liikkein.

Sigma Bake Kabuki - F89 auttaa viemään baking-trendin uudelle, ammattilaismaiselle tasolle. Viistopäinen kabukisivellin on kehitetty erityisesti painamaan puuteri kasvojen iholle. Sivellin sopii käytettäväksi myös meikkivoiteiden ja varjostustuotteiden levityksessä.

Sigma Bake Precision - P89 -meikkisiveltimen viistottu harjaspää auttaa painelemaan puuterin kasvojen iholle tarkasti. Lisäksi sivellin sopii käytettäväksi peiteaineiden ja varjostustuotteiden levityksessä.

  • Harjakset synteettistä karvaa

  • Cruelty Free

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut