Sigma Beauty
Best of Brush Set

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti :
Tuotetiedot

Sigma Best of Sigma Brush Set on monipuolinen sivellinsetti, joka sisältää seitsemän suosituinta Sigma-meikkisivellintä. Laadukkaiden siveltimien avulla syntyy aina kaunis silmämeikki ja upea meikkipohja!

Sigma Flat Kabuki Brush - F8 kabukisiveltimen jonka tiiviit harjakset häivyttävät sekä nestemäisen että voidemaisen meikkipohjan kasvoille kauniisti. Tasapäinen kabukisivellin sopii käytettäväksi erityisesti suuremmilla ihoalueilla kuten poskilla ja otsalla.

Sigma Precision Flat Angled Brush - P88 -siveltimen tiivis ja viistottu harjasosa sopii erityisesti nestemäisten ja voidemaisten peiteaineiden tarkkaan levitykseen. Sivellin on suunniteltu jäljittelemään sormenpäitä ja sen avulla on kätevää levittää peiteaine esimerkiksi silmänalusille ja nenänpieliin.

Sigma Soft Blend Concealer Brush - F64 -siveltimen avulla levität ja häivytät sekä nestemäiset että voidemaiset peiteaineet helposti. Siveltimen pehmeä ja kookas harjaspää on suunniteltu erityisesti käytettäväksi peiteaineiden levitykseen laajemmilla ihoalueilla kuten poskilla ja otsalla.

Sigma Firm Shader Brush - E57 -luomivärisiveltimen litteän harjaspään napakat harjakset levittävät tarkasti voidemaiset ja puuterimaiset luomivärit.

Sigma Diffused Crease Brush - E38 on pehmeä silmämeikkisivellin, jonka avulla luot kauniita varjostuksia.

Sigma Domed Utility Brush - E34 on monipuolinen silmämeikkisivellin, jonka tiivis ja muotoiltu harjaspää sopii loistavasti intensiivisten varjostusten luomiseen luomivakoon sekä silmän ulkonurkkaan.

Sigma Smudge Brush - E21 on pieni ja pyöristetty silmämeikkisivellin, jonka pehmeät harjakset levittävät puuterimaiset ja voidemaiset luomivärin ripsirajaan. Siveltimen avulla on mahdollista luoda ylä- ja alaluomen ripsirajaan utuisen pehmeitä ja kauniisti häivyttyviä rajauksia.

  • Cruelty Free

  • Harjakset synteettistä karvaa

Katso lisää vastaavia kuin Best of Brush Set

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.