Sigma Beauty
Mr. Bunny Travel Kit

(5 Arvostelut)
Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
75,95 €
75,95 €
Variantti :
Tuotetiedot

Sigma Mr. Bunny Travel Kit -sivellinsetti sisältää seitsemän laadukasta Sigma-meikkisivellintä, joiden avulla luot aina onnistuneen meikin. Siveltimet on pakattu kätevään koteloon, joka aukeaa kahdeksi siveltmet järjestyksessä säilyttäväksi kupiksi.

Sigma Pencil Brush - E30 -luomivärisiveltimen kapea kärki sopii erityisesti silmämeikkituotteiden tarkkaan levitykseen.

Sigma Tapered Blending Brush - E40 -luomivärisiveltimen avulla häivytät luomivärit kauniisti.

Sigma Eye Shading Brush - E55 -luomivärisiveltimen pehmeät ja tiiviit harjakset sopivat erinomaisesti vaaleampien pohjasävyjen tasaiseen ja intensiiviseen levitykseen liikkuvalle luomelle.

Sigma Small Angle Brush - E65 on tarkka rajaussivellin, jonka viistottu kärki sopii sekä geelimäisten, voidemaisten että puuterimaisten rajaustuotteiden levitykseen.

Sigma Large Powder Brush - F30 -meikkisiveltimen pehmeät harjakset sopivat erityisesti puuterin ja aurinkopuuterin levitykseen.

Sigma Large Angled Contour Brush - F40 -meikkisiveltimen viistottu muoto sopii erityisesti levittämään poskipäille kasvoja muotoilevat poskipunat ja aurinkopuuterit.

Sigma Foundation Brush - F60 -meikkivoidesiveltimen napakka ja pyöristetty harjaspää sopii täydellisesti nestemäisten ja voidemaisten meikkivoiteiden sekä meikinpohjustustuotteiden levitykseen.

  • Harjakset synteettistä karvaa (Sigmax® Fibers)

  • Cruelty Free

Katso lisää vastaavia kuin Mr. Bunny Travel Kit

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut