bareMinerals
Well-Cared Brush Conditioning Shampoo

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 120 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

bareMinerals Well-Cared Brush Conditioning Shampoo on mieto ja hoitava sivellinshampoo, jonka hellävarainen koostumus puhdistaa meikkisiveltimistä meikin, ihonhoitotuotteiden rippeet sekä epäpuhtaudet ja pitää harjakset hyvässä kunnossa.

Sisältää kosteuttavaa kosteuttavaa aloe veraa ja kookosöljystä peräisin olevaa cocamidopropyyli betaiinia, joka vähentää harjasten sähköisyyttä.

Koko: 120 ml

Käyttö

Puhdista siveltimet kerran viikossa vaahdottamalla pieni määrä sivellinshampoota veden kanssa kämmenellä. Pyörittele sivellintä hellävaraisesti shampoossa, huuhtele huolellisesti ja purista kevyesti ylimääräinen vesi pois. Muotoile sivellin muotoonsa ja anna sen kuivua lappeellaan.

Ainesosat

DMDM Hydantoin,Sodium Laureth Sulfate,Sodium PCA,Cocamidopropyl Betaine,Fragrance (Parfum),Polyquaternium-7,Lauramide DEA,Aloe Barbadensis Gel,TEA-Lauryl Sulfate,Pentasodium Triphosphate,Water (Aqua/Eau),Octoxynol-9

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.