Beautyblender
Liquid Blendercleanser

2stars stars, based on 1 reviews
Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
29,50 € 29,50
29,50 € 29,50
Valinta :
Tuotetiedot

Beautyblender Liquid Blendercleanser on Beautyblender-meikkisienien pesuun kehitetty puhdistustuote, joka irrottaa sienistä sitkeimmätkin meikkitahrat. Tuotteen sisältämä demineralisoitu vesi ja luonnollinen merisuola poistavat meikkisienestä toksiineja ja epäpuhtauksia tehden sienestä jälleen täydellisen puhtaan. Tuotteessa on rauhoittava laventelin tuoksu.

  • Meikkisienien ja -siveltimien pesuun

  • Puhdistaa sitkeimmätkin meikkitahrat

Katso vinkit Beautyblender Liquid Blendercleanserin käyttöön!

Käyttö

Paina kostea Beautyblender pumppukorkkia vasten saadaksesi puhdistusaineen levittymään siihen. Puristele sientä kevyesti vaahdottaaksesi tuotteen. Jos meikkitahrat ovat tiukassa, kaada pieni määrä tuotetta kulhossa olevaan veteen ja anna sienen liota muutama tunti. Huuhtele sieni puhtaaksi ja purista ylimääräinen vesi pois. Anna sienen kuivua ilmavasti.

Ingredients: Water (Aqua), Potassium Palm Kernelate, Potassium Oleate, Glycerin, Potassium Cocoate, Potassium Citrate, Maris Salts, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citric Acid.

Ainesosat

Glycerin,Citric Acid,Water (Aqua),Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil,Potassium Palm Kernelate,Potassium Citrate,Potassium Cocoate,Potassium Oleate,Maris Salts

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut