Milani Cosmetics
Conceal & Perfect Liquid Foundation

(34 Arvostelut)
Vain 1 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
11,50 €
11,50 €
Variantti : Mocha 30 ml
Tuotetiedot

Milani Conceal & Perfect Liquid Foundation

Pitkäkestoinen Milani Conceal & Perfect Liquid Foundation -meikkivoide tasoittaa ihon sävyä sekä häivyttää kasvoilta punoituksen ja tummat silmänaluset. Erittäin peittävä, vettä kestävä meikkivoide on pakattu kätevään pumppupulloon, joka annostelee sitä täydellisen määrän.

  • Saatavilla useita sävyjä

Koko: 30 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 82531
Ainesosat

Mica,Glycerin,Cyclopentasiloxane,Potassium Sorbate,Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Isononyl Isononanoate,Polyisobutene,Caprylyl Glycol,Silica,Xanthan Gum,Sodium Chloride,Water (Aqua),Isododecane,Disteardimonium Hectorite,Propylene Carbonate,Ozokerite,1,2-Hexanediol,Iron Oxides (CI 77491,Allantoin,Beeswax (Cera Alba),VP/Eicosene Copolymer,C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer,CI 77492,BIS-PEG/PPG-14/14 Dimethicone,Triethoxycaprylylsilane,Polymethylsilsesquioxane,Disodium Stearoyl Glutamate,Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone,CI 77499).,Prunus Domestica Fruit Extract,Bis-Vinyl Dimethicone/Dimethicone Copolymer,Aluminum Dimyristate,Glycereth-18 Ethylhexanoate,Glycereth-18,C18-21 Alkane. +/- May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891)

Katso lisää vastaavia kuin Conceal & Perfect Liquid Foundation

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut