search

Milani Retouch + Erase Light-Lifting Concealer

Alkaen:
8,90 €14,80 €
Valitse tuote
 • 01 Fair

17,80 €
 • 02 Light

17,80 €
 • 03 Medium Light

  Tilapäisesti loppu
17,80 €
 • 04 Medium

  Tilapäisesti loppu
17,80 €
 • 05 Honey

  Tilapäisesti loppu
17,80 €
 • 06 Deep Honey

8,90 €
14,80 €
 • 07 Bronze

14,20 €
17,80 €
Kerro ystävälle
Milani Retouch + Erase Light-Lifting Concealer -peiteaine häivyttää välittömästi tummia silmänalusia, epäpuhtauksia ja muita ihon sävyvirheitä. Täydellisen lopputuloksen luovan peiteaineen valoa heijastava koostumus luo iholle sitä tasoittavan ja kir… Lue täältä lisää

Milani Retouch + Erase Light-Lifting Concealer

Milani Retouch + Erase Light-Lifting Concealer -peiteaine häivyttää välittömästi tummia silmänalusia, epäpuhtauksia ja muita ihon sävyvirheitä. Täydellisen lopputuloksen luovan peiteaineen valoa heijastava koostumus luo iholle sitä tasoittavan ja kirkastavan pinnan.

Pakkauksen tuubissa on kätevä tyynyapplikaattori, joka häivyttää kevyen ja täydellisesti peittävän peiteaineen vaivatta iholle. Peiteaine pysyy iholla kauniisti kerääntymättä juonteisiin tai muihin ihon pinnan epätasaisuuksiin.

Koko: 7 ml

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Milani Retouch + Erase Light-Lifting Concealer

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Loistava tuote!
2017-08-15 kirjoittanut: TsP
Pakkaus kätevä, myös levittää. Levittyy ja peittää hyvin, pinta on mattainen, ei kerry juonteisiin. Värinä medium, joka sulautui kauniisti ilman mitään "panda efektejä".
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Luonnillinen lopputulos, monipuolinen tuote
2017-11-12 kirjoittanut: Saara
Sävy 02 Light oli minulle juuri sopiva. Lily Lolon mineraalimeikkipohjasta käytän sävyä Popcorn ja ruskettuneena lisään sekaan vähän Coffee Beania. Minulle on ollut vaikea löytää silmänalusille peitevoide, josta pitäisin. En pidä liian tönköistä, todella peittävistä voiteista, jotka yleensä myös kerääntyvät juonteisiin. Tässä on hyvä, ei liian kuiva, koostumus, jonka saa mukavasti sulautumaan ihoon esim pienellä Beautyblenderillä. Tuotteen omasta aplikaattorista en niinkään välitä. Beautyblenderillä saa mukavan luonnollisen lopputuloksen, ei liian peittävän, joskin varmasti isomman määrän laittamalla saa halutessaan enemmänkin peittävän. Lähinnä käytän tätä peittämään lievästi tummat silmänaluset ja lisäämään valoisuutta kasvoille. Toimii myös, jos haluaa lisää peittävyyttä tietyille alueille esim leualle, nenänpieliin. Yleensä käytän meikkisieneen jääneet peiteaineet luomien kevyeeseen pohjustamiseen. Hyvä ja monipuolinen tuote!
Suositeltu kenelle: Luonnollista lopputulosta haluavalle, helppoutta haluavalle, sama tuote hoitaa useamman homman
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
 • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
 • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
 • Toimitusaika 3-5 arkipäivää