search

MISSHA
Speedy Solution Nose Pore Cleaning Patch Set

5,90 €
ODOTUSLISTALLA
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
MISSHA Speedy Solution Nose Pore Cleaning Patch Set -mustapäälaput auttavat puhdistamaan nenän alueen ihohuokoset hetkessä. Mustapäälaput kiinnittyvät tiukasti iholle ja irrottavat poistettaessaan siltä ihohuokosiin juuttuneen talin ja epäpuhtaudet. Lue täältä lisää
Väliaikaisesti loppu varastolta

MISSHA Speedy Solution Nose Pore Cleaning Patch Set

MISSHA Speedy Solution Nose Pore Cleaning Patch Set -mustapäälaput auttavat puhdistamaan nenän alueen ihohuokoset hetkessä. Mustapäälaput kiinnittyvät tiukasti iholle ja irrottavat poistettaessaan siltä ihohuokosiin juuttuneen talin ja epäpuhtaudet.

  • Mustapäiden poistoon

Koko: 8 kpl

Käyttö

Aseta mustapäälappu puhdstetulle ja märälle nenän iholle ja anna sen vaikuttaa 15-20 minuuttia. Vedä lappu iholta irti sen kuivuttua.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

MISSHA Speedy Solution Nose Pore Cleaning Patch Set

Keskimääräinen arvosana (3.5): 3,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Hyvä tuote!
2018-04-02 kirjoittanut: Anne-Marie S
Näissä Misshan mustapäälapuissa on erinomainen hinta/laatu suhde.Toimii hyvin, kunhan on höyryttänyt huokoset auki ennen käsittelyä. Näitä pitää tilata lisää, nyt kun olen hommannnut komedoraudan. Ihan kaikki ei luonnollisestikkaan lähde pelkillä lapuilla, mutta nostaa osan niin pintaan, että komedoraudalla saa helpommin tyhjennettyä huokoset. Osa lähtee tietysti lapuillakin.
Suositeltu kenelle: Kaikille.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Puhdistaa ihohuokoset kohtalaisen tehokkaasti
2018-05-06 kirjoittanut: Tiina H
Helppo käyttää, ja lapuista näkee että puhdistaa huokoset kohtalaisen hyvin. Iho jää sileäksi ja kiiltäväksi. Tarraa niin tiukasti ihoon, että lapun irroituksen jälkeen iho tuntuu hieman aralta vähän aikaa. Tästä syystä en ehkä suosittelisi herkkäihoisille, voi olla liiankin tehokas.
Suositeltu kenelle: ei herkkäihoisille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Kivuliasta
2018-04-20 kirjoittanut: Fiia F (ikä: 25-34, fifilious.blogspot.fi)
Hauskoja käyttää mutta tosi kivulias poistaa. Repi kyllä kuolleet ihosolukot pois, mutta jäi pieni epäilys että repikö myös ihosta pois enemmän kuin olisi hyvä. Mustapäät ei kyllä lähteneet mihinkään. Nenän iho oli usean päivän silkoisen ja tasaisen näkönen.
Suositeltu kenelle: Kaikille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
1/5En ostaisi uudelleen
2018-07-18 kirjoittanut: Mintaliina
Minulla laput eivät postaneet nenästäni talikerääntymiä. Nenän iholta poistivat kiiltoa ja ihokin tuntui puhtaamalta.
Suositeltu kenelle: Heille, joiden nenällä talitukkeamat lähtevät helposti
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suurin suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Tilaukset lähetetään arkisin vuorokaudessa
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • Osta nyt, maksa lokakuussa