search

MITOMO
Essence Sheet Mask Bee Venom + Gold

3,30 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Ylellinen MITOMO Essence Sheet Mask Bee Venom + Gold -kangasnaamio hyödyntää kultaa ja mehiläismyrkkyä, jotka auttavat hoitamaan ikääntyvää ihoa. Jo muinaisten roomalaisten tiedetään käyttäneen kultaa ihonhoidossa ja Kleopatran uskotaan lisänneen iho… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

MITOMO Essence Sheet Mask Bee Venom + Gold

Ylellinen MITOMO Essence Sheet Mask Bee Venom + Gold -kangasnaamio hyödyntää kultaa ja mehiläismyrkkyä, jotka auttavat hoitamaan ikääntyvää ihoa. Jo muinaisten roomalaisten tiedetään käyttäneen kultaa ihonhoidossa ja Kleopatran uskotaan lisänneen ihonsa hehkua puhtaan kullan avulla. Myös perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä kultaa pidettiin nuorekkaan ihon salaisuutena ja yhä edelleen lehtikultaa käytetään apuna ihonhoidossa.

Mehiläismyrkkyä on käytetty laajasti perinteisessä lääketieteessä. Se stimuloi ikääntyvän ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa, kosteuttaa ihoa sekä lisää sen joustavuutta. Mehiläismyrkky auttaa häivyttämään veltostuneiden kasvojen juonteita ja ryppyjä palauttaen iholle sen nuorekkuutta. Kangasnaamioon imeytetyn seerumin sisältämän mehiläismyrkyn levittäminen ihon pinnalle pieninä määrinä huijaa ihon luulemaan, että se on saanut mehiläisen piston. Tämä lisää alueen verenkiertoa, mikä puolestaan stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa auttaen iho pysymään kiinteänä ja nuorekkaana. Mehiläismyrkkyä sisältävien ihonhoitotuotteiden säännöllisen käytön on huomattu parantavan ihon pintatekstuuria, häivyttävän laajentuneita ihohuokosia ja juonteita sekä vähentävän pigmenttimuutoksia.

Koko: 25 g

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetulle kasvojeniholle ja anna sen vaikuttaa 20-30 minuuttia. Poista kertakäyttöinen kangasnaamio kasvoilta ja taputtele loput pussin sisältämästä seerumista iholle.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

MITOMO Essence Sheet Mask Bee Venom + Gold

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/55/5!!
6 päivää sitten kirjoittanut: Imppu (ikä: 25-34)
Paras kasvonaamio, tuntuu sametiselta iholla ja iho on ihanan kuulas ravittu naamion jälkeen. Naamio istuu hyvin kasvoilla eikä lähde liukumaan pois paikoiltaan. Tätä mulla on aina jääkaapissa vähintään pari kappaletta.
Suositeltu kenelle: kaikille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Kosteusköyhän ja elottoman ihon pelastaja
2018-04-03 kirjoittanut: Ansku
Otsikko kertoo kaiken. Tämä naamio on ehdoton lempparini, saa ihon tuntumaan niin ravitulta ja sileältä!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Asettuu kasvoille todella hyvin!
2018-07-05 kirjoittanut: Henna V (ikä: 25-34)
Joskus kangasnaamion asettelu kasvoille kestää hyvänkin tovin, koska naamio jää helposti ruttuiseksi ja kangasta on liikaa ja väärissä kohdissa. Kaikkien naamioiden kanssa asetteluun saa nähdä enemmän tai vähemmän vaivaa. Tämä naamio oli tähän mennessä parhaiten ja sujuvimmin kasvoille asettuva naamio! Lisäksi, se hoiti tehtävänsä kiitettävästi.
Suositeltu kenelle: Naamioiden kanssa taisteleville ja ihoaan rakastaville
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää