search

Mugler
Alien EdP

Alkaen:
48,10 €
Valitse tuote
  • 30 ml

48,10 €
  • 60 ml

78,30 €
Kerro ystävälle
Thierry Mugler Alien EdP syntyi vuonna 2005 ja oli heti valmis hajuvesialan johtotähdeksi. Upea, maaginen Thierry Mugler Alien EdP -eliksiiri muistuttaa muotoilussaan viisasten kiveä ja tuo mieleen antisajan shamaanit, noidat ja taikuuden. Yksinkerta… Lue täältä lisää

Thierry Mugler Alien EdP

Thierry Mugler Alien EdP syntyi vuonna 2005 ja oli heti valmis hajuvesialan johtotähdeksi. Upea, maaginen Thierry Mugler Alien EdP -eliksiiri muistuttaa muotoilussaan viisasten kiveä ja tuo mieleen antisajan shamaanit, noidat ja taikuuden. Yksinkertaiset tuoksunuotit muodostavat kaikkea muuta kuin tylsän hajuveden: Alien-tuoksun kantajasta täytyy löytyä hieman särmää... Tai jopa noituutta!

Tuoksu yhdistää intilalaisen jasmiinin, puun ja valkoisen ambran aromeja, jotka kietoutuvat yhteen mystiseksi kokonaisuudeksi.

Lanseerattu 2005.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Mugler Alien EdP

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Ehdoton uusi lemppari
2019-07-31 kirjoittanut: Veronica S (ikä: 15-24)
Aivan ihana, aikuismainen. Todella intensiivinen ja voimakas tuoksu <3 uusi luottohajuvesi löytyi tästä.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Suosikki tuoksu
2019-02-25 kirjoittanut: Maria (ikä: 25-34)
Monen vuoden aikainen suosikki. Tuoksu on todella intensiivinen, joten yksi-kaksi suihkausta riittää ja kestää pitkälle iltaan. Tuoksu jota ei voi kuin rakastaa <3
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää