Murad
Age Reform

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Complete Reform Serum 30 ml
Tuotetiedot

Murad Age Reform Complete Reform on monivaikutteinen hoitotuote, joka napakoittaa ja kuorii kasvojen ihoa. Glykolihappoa ja Glyco Firming Complex -yhdistettä hyödyntävä tuote auttaa tekemään ihosta pehmeämmän, sileämmän ja nuorekkaamman näköisen. Beta-karoteiini auttaa häivyttämään iholta sillä näkyviä ryppyjä ja juonteita.

Koko: 30 ml

Tuotenumero: 34919
Käyttö

Levitä tuotetta puhdistetulle kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle päivittäin. Käytä yhdessä kosteusvoiteen kanssa saadaksesi parhaan hoitovaikutuksen.

Ainesosat

Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Glyceryl Stearate,PEG-100 Stearate,Sclerotium Gum,Caprylyl Glycol,Linalool,Sodium PCA,Chlorphenesin,Disodium EDTA,Tocopheryl Acetate,Water (Aqua),Titanium Dioxide (CI 77891),Ceteareth-20,Ascorbic Acid,Cetearyl Alcohol,Beta-Carotene,Glycolic Acid,Sodium Hydroxide,Zea Mays (Corn) Oil,Sorbitol,Sodium Lactate,Proline,Chitosan,Zinc Gluconate,Dipotassium Glycyrrhizate,Propyl Gallate,Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables,Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil,Punica Granatum Extract,Pollen Extract,Avena Sativa (Oat) Kernel Flour,Dicaprylyl Maleate,PPG-12/SMDI Copolymer,Xanthophyll,Astaxanthin,Hydrolyzed Soybean Fiber,Glycine Soja (Soybean) Oil Unsaponifiables,Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil Unsaponifiables

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Age Reform

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.