search

NEOGEN
DERMALOGY Real Fresh Foam Blueberry

Kerro ystävälle
NEOGEN DERMALOGY Real Fresh Foam Blueberry -puhdistusvaahto poistaa kasvoilta meikit ja epäpuhtaudet hellävaraisella, hypoallergeenisella koostumuksellaan. Ihon kosteustasapainoa ylläpitävä puhdistusvaahto sisältää runsaasti kasviperäisiä aktiiviaine… Lue täältä lisää

NEOGEN DERMALOGY Real Fresh Foam Blueberry

NEOGEN DERMALOGY Real Fresh Foam Blueberry -puhdistusvaahto poistaa kasvoilta meikit ja epäpuhtaudet hellävaraisella, hypoallergeenisella koostumuksellaan. Ihon kosteustasapainoa ylläpitävä puhdistusvaahto sisältää runsaasti kasviperäisiä aktiiviaineita kuten mustikkavettä, moringauutetta ja fermentoituja ainesosia, jotka auttavat suojaamaan ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä hoitavien antioksidanttien avulla. Ravitseva puhdistusvaahto jättää iholle puhtaan, pehmeän ja raikkaan tunteen.

  • Ihoa kosteuttava ja kirkastava puhdistusvaahto
  • Poistaa kasvoilta meikin ja epäpuhtaudet
  • Kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle
  • Sisältää mm. antioksidanttista mustikkaa

Koko: 160 g

Käyttö

Hiero 1-2 pumppausta puhdistusvaahtoa kostealle kasvojen iholle ja huuhtele iho puhtaaksi haalealla vedellä. Käytä vesipohjaista puhdistusvaahtoa kaksoispuhdistuksen jälkimmäisenä vaiheena saadaksesi parhaan lopputuloksen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää