search

NEOGEN
DERMALOGY Real Fresh Foam Cereal

19,80 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
NEOGEN DERMALOGY Real Fresh Foam Cereal -puhdistusvaahto puhdistaa hellästi kasvoilta meikit ja epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa. Kaikille ihotyypeille sopiva vesipohjainen puhdistusvaahto hyödyntää fermentoitua riisiä, joka auttaa kirkastamaan ja kos… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

NEOGEN DERMALOGY Real Fresh Foam Cereal

NEOGEN DERMALOGY Real Fresh Foam Cereal -puhdistusvaahto puhdistaa hellästi kasvoilta meikit ja epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa. Kaikille ihotyypeille sopiva vesipohjainen puhdistusvaahto hyödyntää fermentoitua riisiä, joka auttaa kirkastamaan ja kosteuttamaan ihoa. Hypoallergeeninen, herkällekin iholle sopiva puhdistusvaahto jättää iholle raikkaan, puhtaan ja pehmeän tunteen.

  • Ihoa kosteuttava ja kirkastava puhdistusvaahto
  • Poistaa kasvoilta meikin ja epäpuhtaudet
  • Kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle
  • Sisältää fermentoitua riisiä

Koko: 160 g

Käyttö

Hiero 1-2 pumppausta puhdistusvaahtoa kostealle kasvojen iholle ja huuhtele iho puhtaaksi haalealla vedellä. Käytä vesipohjaista puhdistusvaahtoa kaksoispuhdistukse jälkimmäisenä vaiheena saadaksesi parhaan lopputuloksen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää