search

NIOD
Copper Amino Isolate Serum 2:1

Alkaen:
49,10 €
Valitse tuote
 • 15 ml

49,10 €
 • 30 ml

78,90 €
Kerro ystävälle
NIOD Copper Amino Isolate Serum 2:1 on uuden sukupuolven kasvoseerumi, joka kohdistaa tehonsa ikääntymisen merkkeihin kuten juonteisiin, ihon kimmoisuuden häiviämiseen ja sameuteen. Kasvoseerumi ei vain häivytä ikääntymisen merkkejä, vaan tukee ihon … Lue täältä lisää

NIOD Copper Amino Isolate Serum 2:1

NIOD Copper Amino Isolate Serum 2:1 on uuden sukupuolven kasvoseerumi, joka kohdistaa tehonsa ikääntymisen merkkeihin kuten juonteisiin, ihon kimmoisuuden häiviämiseen ja sameuteen. Kasvoseerumi ei vain häivytä ikääntymisen merkkejä, vaan tukee ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia: tämä palvelee ihonhoitoa ja ihon terveyttä pitkällä tähtäimellä.

NIOD Copper Amino Isolate Serum 2:1 sisältää 2% puhdasta GHK-peptidiä, johon on yhdistetty kupari-ioneja. Tämä yhdistelmä muodostaa GHK-Cu-kuparipeptidejä, jotka tukevat ihon omaa korjausprosessia. GHK-peptidi sellaisenaan on kollageenintuotantoa tehostava ainesosa. Kasvoseerumiin on lisätty myös kollageenintuotantoa tukevia ainesosia, kuten tripeptidejä, tetrapeptidejä ja trifluoroasetyyli tripeptidejä. Kasvoseerumin pohja muodostuu kasviperäisestä glykogeenistä, imeytymistä edistävästä nonapeptidistä ja kosteutta iholle sitovasta hyaluronihaposta.

 • Kasvoseerumi ikääntymisen ensimmäisiin merkkeihin
 • Ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisevä ja ihon hyvinvointia tukeva vaikutus
 • pH 4.6-5.6
 • Alkoholiton, öljytön ja silikoniton koostumus
 • Vegaaninen koostumus
 • Cruelty Free -merkitty

Käyttö

Kasvoseerumia suositellaan käytettäväksi NIOD-ihonhoitorutiinin perustuotteena. Levitä kasvoseerumia iholle heti puhdistuksen jälkeen. Mikäli käytät Multi-Molecular Hyaluronic Complex -hyaluronihapposeerumia, suositellaan Copper Amino Isolate Serum 2:1 -seerumin käyttöä ennen sitä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

NIOD Copper Amino Isolate Serum 2:1

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
 • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
 • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
 • Toimitusaika 3-5 arkipäivää