search

NIOD
Ethylated L-Ascorbic Acid 30% Network

46,50 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Ainutlaatuinen NIOD Ethylated L-Ascorbic Acid 30% Network on C-vitamiiniseerumi, joka sisältää erityisen stabiilia C-vitamiinin muotoa. Tämä erityinen C-vitamiinin muoto (Ethylated L-Ascorbic Acid) on koostettu niin, että se säilyttää tehonsa muita C… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

NIOD Ethylated L-Ascorbic Acid 30% Network

Ainutlaatuinen NIOD Ethylated L-Ascorbic Acid 30% Network on C-vitamiiniseerumi, joka sisältää erityisen stabiilia C-vitamiinin muotoa. Tämä erityinen C-vitamiinin muoto (Ethylated L-Ascorbic Acid) on koostettu niin, että se säilyttää tehonsa muita C-vitamiinijohdannaisia paremmin. Tavanomaiset C-vitamiiniseerumit saattavat hapettua ja menettää tehonsa nopeasti, mutta NIOD Ethylated L-Ascorbic Acid 30% Network on koostettu optimaalisesti ajatellen juuri C-vitamiinin toimintakykyä. C-vitamiiniseerumi on koostumukseltaan vedetön ja öljytön, jolloin se säilyttää tehonsa erityisen hyvin.

C-vitamiiniseerumi sisältää myös Network Antioxidants -yhdistettä, joka koostuu Superoxide Dismutase -ainesosasta, seleenistä ja sinkistä. Tämä vahva antioksidanttinen yhdiste tukee C-vitamiiniseerumin toimintaa, tasoittaa ihon sävyä, tehostaa ihon luonnollista suojakerrosta ja tukee kollageenin tuotantoa sekä ihon omaa, korjaavaa mekanismia. NIOD Ethylated L-Ascorbic Acid 30% Network -kasvoseerumin käyttö näkyy jo muutaman päivän käytön jälkeen tasoittuneena ihonsävynä ja pitkäkestoisen käytön myötä hyvät vaikutukset kumuloituvat.

  • C-vitamiiniseerumi
  • Tehokas 30% pitoisuus C-vitamiinia
  • Ihoa kirkastava ja sävyä tasoittava vaikutus
  • Tukee ihon suojakerrosta ja korjaavia mekanismeja

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä C-vitamiiniseerumia puhtaalle, kuivalle ja terveelle iholle vain iltaisin välttäen silmänympärysaluetta. C-vitamiiniseerumi saattaa tuntua hetken ajan öljyiseltä levityksen jälkeen, mutta tämä tunne häviää noin minuutin kuluessa levityksestä (seerumi ei sisällä öljyjä). Mikäli iho ärtyy, lopeta kasvoseerumin käyttö ja ota tarvittaessa yhteyttä ihotautilääkäriin. NIOD suosittelee kasvoseerumin kokeilua huomaamattomaan paikkaan ennen koko kasvoille käyttöä mahdollisten ärsytysreaktioiden ennaltaehkäisemiseksi.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää