NIOD
Hydration Vaccine

(2 Arvostelut)
Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
53,90 € Suos. hinta 53,95 €
53,90 € Suos. hinta 53,95 €
Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

NIOD Hydration Vaccine

Seerumin päällä käytettävä NIOD Hydration Vaccine auttaa lukitsemaan kosteuden iholle ja ehkäisemään ihon luonnollisten kosteustekijöiden hahtumista. Luonnolliset kosteustekijät (NMF, Natural Moisturizing Factor) koostuvat suureksi osaksi aminohapoista sekä mineraaleista ja niiden tehtävänä on auttaa suojaamaan ihoa liialliselta kosteuden hahtumiselta. Näiden luonnollisten kosteustekijöiden suojaaminen on ensisijainen keino ehkäistä ihon kuivumista.

Tuotteen tarjoama uudenlainen lähestymistapa eroaa perinteisestä öljyjä ja rasvoja hyödyntävien, ihon kuivumista kätkevien kosteustuotteiden lähetymistavasta. Ihon omien luonnollisten kosteustekijöiden tukemisen on osoitettu voivan tehdä ihosta merkittävästi nuorekkaamman näköisen ihon luonnollisen kosteuspitoisuuden lisäämisen avulla.

  • Auttaa lukitsemaan iholle kosteutta
  • Alkoholiton koostumus
  • pH 5.0-6.0
  • Vegaaninen koostumus
  • Cruelty Free

Koko: 50 ml

Käyttö

Levitä pieni määrä tuotetta kasvojen iholle aamuin illoin seerumin jälkeen ennen kosteusvoiteen ja/tai aurinkosuojatuotteen käyttöä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 70551
Ainesosat

Aqua (Water),Glycerin,Dimethicone,Cyclopentasiloxane,Potassium Sorbate,Citric Acid,Phenoxyethanol,Tocopherol,Caprylyl Glycol,Sodium Polyacrylate,Xanthan Gum,Squalane,Chlorphenesin,Sodium Benzoate,Ethylhexylglycerin,Tocopheryl Acetate,Lecithin,Orbignya Oleifera Seed Oil,Trimethylsiloxysilicate,Sodium Hydroxide,Serine,Alanine,Xylitol,Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer,Caprylyl Methicone,Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer,Proline,Xylitylglucoside,Anhydroxylitol,Polysilicone-11,Hexamethyldisiloxane,Sodium Phosphate,Mangifera Indica Seed Butter,Propanediol,Pseudoalteromonas Ferment Extract,ADANSONIA DIGITATA FRUIT EXTRACT,Disodium Acetyl Glucosamine Phosphate,Polypodium Vulgare Rhizome Extract,Cetraria Islandica Thallus Extract,Sphagnum Magellanicum Extract,PEG-12 Dimethicone/PPG-20 Crosspolymer,Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract

Katso lisää vastaavia kuin Hydration Vaccine

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut