search

NIOD
Survival 10

29,30 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
NIOD Survival 10 -aurinkosuoja tuo iholle kevyen SPF 10 -vahvuisen suojakertoimen, joka sopii tummille ihonsävyille ja matalan auringonsäteilyn olosuhteisiin. Koostumukseltaan kevyt aurinkosuoja hyödyntää edistynyttä aurinkosuojateknologiaa, joka aut… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

NIOD Survival 10

NIOD Survival 10 -aurinkosuoja tuo iholle kevyen SPF 10 -vahvuisen suojakertoimen, joka sopii tummille ihonsävyille ja matalan auringonsäteilyn olosuhteisiin. Koostumukseltaan kevyt aurinkosuoja hyödyntää edistynyttä aurinkosuojateknologiaa, joka auttaa ihoa suojautumaan muun muassa vapaita radikaaleja, ilmansaasteita ja sinistä valoa vastaan.

Nestemäinen aurinkosuoja sisältää mm. antioksidanttista Pycnogenol®-aktiiviainetta, luteiinia, superoksididismutaasia sekä pilkottua melaniinia, joka auttaa tuomaan suojaa erityisellä aallonpituudella olevalta valolta. Kasviperäiset karotenoidit auttavat vähentämään iholta valon aikaansaamaa punoitusta. Prebioottinen yhdiste auttaa tukemaan iholle hyödyllisiä mikro-organismeja levästä saatavan Alteromonas Ferment -aktiiviaineen muodostaessa ihon pinnalle suojan ihoa ennenaikaisesti ikäännyttäviä kaupungin saasteita vastaan.

Ihoa suojaava tuote ei sisällä lisättyjä sävypigmenttejä, mutta sen aktiivisen teknologian hyödyntämät tehoaineet tuovat tuotteelle kevyen sävyn.

  • Kevyt aurinkosuoja
  • Nestemäinen koostumus
  • SPF 10, PA++
  • pH 7.0-8.0
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 30 ml

Käyttö

Ravista pulloa hyvin ennen tuotteen käyttöä. Levitä tuotetta kasvoille ennen auringolle altistumista ja lisää tuotetta iholle auringossa ollessa kahden tunnin välein tai vedelle altistumisen jälkeen.

Vältä tuotteen joutumista kontaktiin vaaleiden tekstiilien kanssa, sillä sen sisältämät karotenoidit saattavat saada aikaan värjäytymistä. Tuote on tarkoitettu tummille ihonsävyille (tyypit V ja VI Fitzpatrick-asteikolla) ja tilanteisiin, joissa UV-altistus on alle 2.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

NIOD Survival 10

Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää