Nurme
All Natural Rosemary Hair Conditioner

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 250 ml
Tuotetiedot

Nurme All Natural Rosemary Hair Conditioner

Nurme All Natural Rosemary Hair Conditioner on luonnonmukainen hoitoaine, joka auttaa tukemaan hiusten kasvua, vähentämään hiusten kuivumista sekä ehkäisemään hiuspohjan kutinaa. Luonnonmukainen, runsaasti rasvahappoja sisältävä rosmariinihoitoaine auttaa rauhoittamaan ja kosteuttamaan kuivaa päänahkaa.

Hoitoaineen käyttäminen hiuspohjassa muodostaa päänahkaan hiustuppia suojaavan kerroksen. Luonnonmukaisen hoitoaineen sisältämä rosmariinin eteerinen öljy auttaa vähentämään päänahan hilseilyä ja kutinaa. Hoitoaineen paksu koostumus tekee siitä riittoisan.

  • Luonnonmukainen hoitoaine
  • Vegaaninen koostumus
  • Rauhoittaa ja kosteuttaa kuivaa, kutisevaa ja hilseilevää päänahkaa

Koko: 250 ml

Käyttö

Pese hiukset Nurme All Natural Rosemary Shampoo ProVitamin B5 -shampoolla. Lisää hiusten pituuksiin hoitoainetta ja anna sen vaikuttaa 1-2 minuuttia. Hiero hoitoainetta päänahkaan ja huuhtele hoitoaine hiuksista ja hiuspohjasta runsaalla vedellä.

Curly Girl -metodiin sopiva hoitoaine

Tämä hoitoaine sopii käytettäväksi kiharien hiusten hoidossa Curly Girl -metodin mukaisesti. Katso kaikki Curly Girl Methodiin sopivat tuotteet täältä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 78764
Ainesosat

Glycerin,Potassium Sorbate,Citric Acid,Phenoxyethanol,Tocopherol,Aqua,Ceteareth-20,Cetearyl Alcohol,Panthenol,Cetrimonium Chloride,Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil,Anthemis Nobilis Flower Oil,Punica Granatum Seed Oil,Camelina Sativa Seed Oil,Ethylhexyglycerin,Limonene*.*Occures naturally in essential oils

Katso lisää vastaavia kuin All Natural Rosemary Hair Conditioner

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.