Nuxe
Huile Prodigieuse OR Multi-Purpose Dry Oil Face, Body, Hair

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
33,50 €
33,50 €
Variantti : Multi-Purpose Dry Oil Face, Body, Hair 50 ml
Tuotetiedot

NUXE Huile Prodigieuse Or on ravitseva, korjaava ja suojaava kuiva kultaöljy kasvoille, vartalon iholle ja hiuksille. Kultaöljy sopii kaiken ikäisille sekä kaikille iho- ja hiustyypeille. Ainutlaatuinen kultaöljy tuo vastustamattoman kauniin hehkun ihollesi ja sen tahmaamaton koostumus on ravisteva, hoitava ja suojaava. Kultaöljy luo iholle samettisen pehmeän tunteen ja tekee hiuksista kiiltävät.  Kultaöljy auttaa ihosoluja uudistumaan ja estää ihon ennenaikaista vanhenemista. Kultaöljy ravitsee, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Ravitseva kultaöljy sopii käytettäväksi ympäri vuoden ja se rauhoittaa ihoa auringonvalolle altistumisen jälkeen. Ihosta tulee kultaöljyllä hehkuvan kaunis!

  • Kuiva kultaöljy kasvoille, vartalolle ja hiuksille.
  •  96,9% raaka-aineista luonnollista alkuperää.
  • Ei sisällä säilöntäaineita tai silikonia.
  • NUXE ei käytä eläinperäisiä aineosia, mineraaliöljyjä eikä väriaineita.

Tuotenumero: 44216
Ainesosat

Parfum (Fragrance),Caprylic/Capric Triglyceride,Linalool,Silica,Benzyl Salicylate,Butylphenyl Methylpropional,Hydroxycitronellal,Limonene,Geraniol,Citronellol,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (1),Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (1),Macadamia Ternifolia Seed Oil (1),Tocopherol (1),Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract (1),Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil (1),Isopropyl Isostearate (1),Coco-caprylate/Caprate (1),Dicaprylyl Ether (1),Corylus Avellana Nut Oil/Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil (1),Camellia Oleifera Seed Oil (1),Borago Officinalis Seed Oil (1),Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract (1),Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit/Leaf/Stem Extract (1),Mica (1),CI 77891 (Titanium Dioxide) (1),CI 77491 (Iron Oxides) (1)

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Huile Prodigieuse OR

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.