search

OFRA Cosmetics
Collagen Serum

35,60 €44,50 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
OFRA Cosmetics Collagen Serum on ihoa kiinteyttävä seerumi, joka tehostaa ihonhoitoa. Seerumi tuo iholle täyteläisyyttä ja pehmeyttä tukien ihon omaa kollageenintuotantoa. Aloe vera kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja seerumin aktiiviset ainesosat suojaav… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

OFRA Cosmetics Collagen Serum

OFRA Cosmetics Collagen Serum on ihoa kiinteyttävä seerumi, joka tehostaa ihonhoitoa. Seerumi tuo iholle täyteläisyyttä ja pehmeyttä tukien ihon omaa kollageenintuotantoa. Aloe vera kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja seerumin aktiiviset ainesosat suojaavat solujen kollageenia hajoamiselta. Seerumi suojaa kasvoja ulkoisilta rasitteilta ja elvyttää ihoa.

  • Kiinteyttävä seerumi
  • Hajusteeton tuote
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 36 ml

Käyttö

Levitä pieni määrä seerumi puhtaalle ja kuivalle iholle. Levitä seerumia niin kasvojen, kaulan kuin dekoltéenkin alueelle saadaksesi parhaan mahdollisen hyödyn. Jatka ihonhoitorutiinia ihotyypillesi sopivalla kosteusvoiteella.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää